![]() |
|
|||||||
| Programlar ve Araçlar Programlar ve Araçlar faydalı yazılımlar, güncel sürümler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Mailimi hergün açtığımda aynı şeyle karşılaşıyorum ve bu yüzden belki de gerçek kullanıcıların yolladığı mailleri alamıyorum
junk mail klasoru olduğu gibi 40+ KB lık attachli viruslerle dolu oluyor ve bu da 2 MB lık hotmailin kapasitesinin dolamsını sağlıyor şu anda block listem olduğu gibi dolu olduğu için engelliyemiyorum zaten tek bir mailden de gelmiyor bana bir çözüm önerebilirmisiniz?? http://zeynelkoc.port5.com/hotmail.jpg screenshot a suradan bakın isterseniz |
|
||||
|
Alıntı:
walla aslında senin durumunu anlıyorum insallah daha iyi bir cevap veren arkadas cıkacaktır bu konuda...
|
Kurallardan o virus eklentili mesajları anında çope göndermesini ayarlayabilirsin sanırım, çöptekiler çünkü kapasite acısından sayılmıyor.
Hotmail kullanmıyorum ama eklenti boyutuna göre bir kural ekleyebiliyorsan 43 ve 52 kb eklentili mesajları silmesini sağla veya eklenti isminde sürekli tekrarlanan bir kelime veya uzantı varsa (mesela .pif) bununla da çöpe göndermek için bir kural yapılabilir. |
|
||||
|
sana çok iyi bi çözüm www.mail.********************
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
yahoo mail bu tip spam maillerde en başarılı ayıklayıcı bence bana günde 1200'ün üzerinde bu tip mail geliyor. gerçekten önemli maillerin çok çok az kısmı buraya giriyor. oda konularında dosya uzantısı yazanlar genelde. eğer mail aldığınız kişileri adres defterine eklerseniz asla bulk'a gitmez..
gmail hızlı gibi, gayette büyük ama insan eski alışkanlıklarından kolay vazgeçemiyor. |
|
|||
|
Valla ben bu sekilde bir iki adet mailimi kaybettim Evet kaybettim sayılır.Bircok program denedim hic bir anti-spam programı engel olamadı.Bence temiz bir mail kullanmaya basla ve guvenilir olmayan sitelere uye olurken bu spam dolu mail adreslerini ver.Çünkü bu güvensiz siteler dagıtıyor mail adreslerini spamcılara.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|