![]() |
|
|||||||
| Programlar ve Araçlar Programlar ve Araçlar faydalı yazılımlar, güncel sürümler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Apache web server a bulaşan bir virüsten haberiniz varmı ?ne kadar domain varsa hepsine bir kod ekliyor apache olarak. Tüm o serverda bulunan sayfalarda kod çıkartıp dialer yükletiyor. Böyle olaylar da var . Bilginize...
|
|
||||
|
Google'a bildirin
Arkadaşlar bu Türk düşmanları [deyim yerindeyse çünkü sizin bizim antivirüsümüz var, Ağrıda bir ilköğretim okulunda zar zor alınan bir bilgisayarın olmayabilir] ...download-pixs.com' uzantılı bir domain daha kullanıyorlardı. help@google.com'a mail gönderdim, türkçe keyword'ler ile adult sitelere yönlendiriyor ve virüs bulaştırıyor diye, yaklaşık 87.000 ... download- pix.com uzantılı domaini sildiler. Sizde help@google.com adresine durumu anlatan (Türkçe, ingilizce, veya tarzanca] bir mail gönderin Bu gerizekalılar sadece ....antheriax.com uzantılı domain'i değil, ...thomasjoo.com'u da kullanıyor
|
ÖRNEK MAİL
help@google.com 'a gönderin Hi, Google Turkish search results are dominated with ...antheriax.com and ...thomasjoo.com 's subdomains.When you search for example :" ilk halk kütüphanesi - means : first public library" first 2 results redirect you to a adult content site and effects with some kind of virus. [ you can see the search resuls from http://www.google.com/search?num=30&...i&btnG=Ara&lr= ] PLS remove these sites from your index. Regards
|
Sonu
....duro-mexw.com ....ad.avi-areas.com ile biten domain'lere tıklamayın
| Stil | |
|
|