![]() |
|
|||||||
| Programlar ve Araçlar Programlar ve Araçlar faydalı yazılımlar, güncel sürümler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar Extreme Tracking'e vermiş olduğum kullanıcı adı ve şifreyi unuttum. Kullanıcı adı ve şifreyi tekrar isteme gibi bir şansım var mı ? Ya da yeni kod alsam bile olur. Yeterki yenilediğim sitemin istatistiklerini göreyim.
Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum |
|
||||
|
ücretsiz servisi kullanıyorsan şifreni isteme şansın yok diye biliyorum, en temizi yeniden üye olmak. http://extremetracking.com/?reg
|
|
|||
|
Alıntı:
Sadece sayac hizmeti alacaksanız eski kodlarınızı kontrol ediniz belki yedeklerinizde kodu bulabilirsiniz. zaten başka bir işede yaramayacaktır sifreniz. normal üyeliklerde bişi yapamiyorsunuz. gold üye iseniz sifremi unuttum kısımı yoksa bile ki vardır support ticket atarak sifrenizi alabilirsiniz. |
|
||||
|
Teknik olarak etmek zorunda. Eğer aynı domaine birden çok açamazsın diye madde varsa birini silebilir..
|
|
|||
|
yok yaa kabul etmiyor bi türlü
Attention: The login you've chosen is already in use. Please return to the previous page by clicking the 'Back' button in your browser to choose another login. böyle bir msj veriyor... zor benim işim yaaa ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|