![]() |
|
|||||||
| Programlar ve Araçlar Programlar ve Araçlar faydalı yazılımlar, güncel sürümler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Domain Banlı mı değilmi Öğrenmek için;
http://www.iwebtool.com/google_banned Sitesinden öncelikle sorgulama yapıp o domaini alıp almamanıza karar verin. Ben iş işten geçtikten sonra bunu anladım.. Bir dostumuz için www.emlak35.com sitesini hiç kontrol etmeden aldık.. İzmir de bir emlakçı için,,Ama google haftalar geçti aylar geçti ama 1 tane html dosyasını bile indexlemedi meğerse site daha öncesi kullanan tarafından nasıl oluysa (artık orasını bilmiyorum) banlandırıltılmış. (Sadece bilgi amaçlı yazdım bilmeyenler için) |
|
|||
|
AMA SEN BUNU NASIL ÇEVİRDİN ANLAYAMADIM walla
![]() NEREDE YAZIYOR PAGE RANK DEĞERİ YOK DİYE HANGİ CÜMLEDEN ÇEVİRDİN BUNU!!! SİTENİN PR Sİ İÇİN 3 DİYOR KANKİ!! Looking up Google for 'www.emlak35.com' No results found, attempting a different look-up... BU sonuç, PAGERANKE GÖRE BANLI GÖRÜNMEDİĞİNİ The domain name has a PageRank value of 3. The domain name DOES NOT appear to be banned. BU sonuç, ise listelenmediği için BANLI GÖRÜNDÜĞÜNÜ GÖSTERİYOR. The domain name has Backlinks and no Listings. The domain name DOES appear to be banned. yani bansız sitelerde bunu göremezsin.. |
|
||||
|
Google "ban" durumu zaten kesin verilemiyor. (Google buna ait bir algoritma veya nasil belli olacagi hakkinda bir bilgi vermedi). Sadece sayfa indekslenmis mi, pagerank degeri vb. bilgiler ile tahmin yapiyor...
|
Alıntı:
|
Bu konu daha önce de açıldı defalarca.
Böyle bir hizmet yok. Google banlı listesini zaten vermiyor.
| Stil | |
|
|