![]() |
|
|||||||
| Programlar ve Araçlar Programlar ve Araçlar faydalı yazılımlar, güncel sürümler |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Microsoft SMS Sender ne işe yarar?
Benim gibi cep telefonundan sms yazmaktan nefret ediyorsanız ve sürekli bilgisayar başındaysanız, kendi bilgisayarınız üzerinden SMS göndermeniz mümkün.. Microsoft sizi düşünüp bir araç hazırlamış buradan download edebilirsiniz. Programın çalışabilmesi için telefonunuz USB portundan tanıtılmış veya bluetooth bağlantısı sağlanabilmiş olması gerekiyor. Telefonunuzu bilgisayara bağladıktan sonra "Kullanılabilir aygıt" kısmından sizin için uygun bağlantı tipini seçiyor ve smsinizi yazıp gönderebiliyorsunuz. Toplu SMS gönderimi için kullanılabilir. Nasıl derseniz, SMS sender programı aynı zamanda komut satırı penceresindende yönetilebiliyor. Kullanım: smssender.exe [[/i] /p:<telefon> /m:"<mesaj>" [/u] [/l]] [/?] /i Telefon numarası uluslararası biçim kullanılarak belirtilir. /p:<phone> Telefon numarası (yalnızca sayısal değerler). /m:"<message>" Tırnak işaretleri içinde yazılan mesaj. /u UCS-2 olarak kodlanan mesaj. Varsayılan değer olarak GSM alfabesi kullanılır. /l Gönderilen ileri günlüğe kaydedilir. /? Yardım görüntüler. Iyide nasıl toplu sms gönderimi yapabiliriz diyenler çıkabilir, PHP den anlıyorsanız exec() fonksiyonu ile basit bir toplu sms sistemi yazabilirsiniz. Pahalı olabileceğini düşünen arkadaşlar GSM operatörlerinin "NASIL OLSA HEPSİNİ TÜKETEMEYECEK" mantalitesiyle sunduğu her yöne gönderilebilecek binlerce SMS hakkı sunduğu kampanyalar var.. Not: Sitenizde yayımlayacaksanız lütfen alıntı olduğunu ve kaynağın iyinet forumları olduğunu link ile bildiriniz.
Konu Loi tarafından (2009-04-29 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Nokia kullanıyorsan, Nokia PC Suite ile mesajları okuyup aynı zamanda cevap yazabiliyorsun. Gelen mesajıda anlık olarak görebiliyorsun
|
Güzel bir sistem de Microsoft neden bu tür yazılım işine girdi pek anlamış değilim. Hali hazırda pekte mobil telefon üreticisi değil. Windows Mobile işletim sistemleri var ama yineden anlayamadım. Belki talep karşılamak içindir ...
|
Toplu sms programı olarak kullanılacağında gönderen kısmında numaranızın görüneceğini unutmayın. Parça kontör scriptlerinin nasıl çalıştığını merak ediyordum. Bu programlar gibi programlarla çalışıyor demekki
310 Gb Alan 3000 Gb Transfer Sadece 6.35 Avro Konu wampirman tarafından (2009-05-03 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ek |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|