![]() |
|
|
|||||||
| Programlama Programlama ve yazilim dilleri hakkinda bilgiler , teknik detaylar |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Genelde profesyonel kodlamalarda (özellikle tema yapımında) <strong> kullanılıyor. Herhangi bir sitenin kaynağına bakıp da bunu anlayabiliriz. Ancak ben <b> kullanıyorum. Hangisi daha iyi bilmiyorum, bilir bir kişi tarafından cevap gelir heralde. Ben de merak ettim.
|
<strong> elementini kullanmak daha doğru, tam olarak emin olmamakla beraber bazı yeni tarayıcılarda <b> elementini tanımlayamayacağını düşünüyorum, örümcekler bakımından da bir farkının olduğunu düşünmüyorum
|
http://www.w3.org/TR/html401/struct/text.html burada da <b> yok
|
b ile strong aynı işlevi görüyorlar, yani metni kalın hale getiriyorlar fakat w3c standartları açısından düşünülürse b yerine strong kullanmak gerekir. Web standartlarını w3c belirlediğine göre bir süre sonra çıkacak olan tarayıcılar b yi desteklemeyecektir. İleride sorun yaşamamak için eski model b yerine yeni model olan strong'u kullanmak daha akılcıdır.
Strong kelimesi İngilizcede güçlü, kuvvetli anlamına gelir. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|