![]() |
|
||||
|
Merhaba arkadaşlar,
kendim media player ekliyerek visual basicte player yaptım. Ama ne dinliyorum özelligi msn de açılmıyor ne yapabilirim acaba?
|
Arkadaşlar aşagıdakini buldum.
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms973230.aspx
|
Sorun visual basic eklenen media player sürümünün çok eski olmasındandır.Hatırladığım kadarıyla default olarak media player eklediyseniz baya eski bir olması gerekli,eğer eklenti olarak yeni sürümü bulup, visual basic'e eklerseniz ne dinliyorum özelliği siz birşey yapamdan çalışacaktır.
Yukarıdaki kodları fazla incelemedim ama sanırım o sıfırdan ne dinliyorum özelliği çalıştırmayı anlatıyor.Sizin amerikayı yeniden keşfetmeye ihtiyacınız yok.Yeni sürümü bulup ekleyin.Olay bitsin ![]()
|
xp kullanıyorum windows media player 11 kullanıyorum. component olarak ekledigimde windows media player 11 simgesi cıkıyor.
msn de durumu degiştirebiliyorum. Ama bir tek şu ne dinliyorum özelligini degiştiremedim ![]()
|
Alıntı:
Verdiğin linkte anlatmış. Anladığım kadarıyla MSN Messenger bu bilgiyi Registry'den çekiyor. Verdiğin MSDN linkinde nereye neyi yazmak gerektiği ayrıntılı olarak açıklanmış, gördüğüm kadarıyla. Hatta Sub'ını da vermiş. Registry'de Software\Microsoft\MediaPlayer\CurrentMetadata adresinde tutuluyor demek ki bu bilgiler. Alıntı:
|
|
||||
|
beceremedim.
Çok fazla vb bilmiyorum. Çok eski bilgilerle yaptım radyo playeri
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/programlama-dilleri/92190-visual-basic-ile-ilgili.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Visual basic ile ilgili - Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Pingback | 2008-05-03 15:54 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|