![]() |
|
|||
|
Alıntı:
|
18 yaşındaki gence helal olsun ne diyim adam 20 milyon kaldırmış.. 10 sene yatar..
çıkıncada aylık 20 milyona bi antivirüs firmasında işe başlar.. |
|
||||
|
Alıntı:
sana 20 milyon verseler hayatının en güzel yıllarını orda geçirirmisin ? ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
![]() Botnetin Amacı Nedir; Şahsen, inanılmaz para kazananları duydum bu işten. Mesela botnet satmak gibi.Zaten sen de değinmişsin yazında. Onun dışında kendini de ispatlamak olabilir hani. |
|
|||
|
Çok aydınlatıcı cevaplar vermek isterdim de gerçekten bu bilgilendirme olur. Fakat botnet yapmak için yazılımdan anlmaya artık gerek yok. c++ ile derlemen yeterli
Kısa yoldan onbinlerce bota ulaşmakta daha kolay. Tabi toplist sahipleri istese günlük yüzbinlerce askerleri olabilir. Anlayan anlamıştır. |
|
|||
|
bu botnetten çok çektim halende çekiyorum ..
tek bir kelime ile küfür etmekte yetmiyor bunlara .. çözüm için çok şey aradım ama bulamadım varsa bi çözüm yolu bulan ya da bilen bana da yardımcı olsun
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/programlama-dilleri/87910-botnet-mantigi-nedir.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| botnet mantığı nedir? : RSS Dünyasi | This thread | Pingback | 2008-03-23 20:54 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|