![]() |
|
|||
|
ARKADAŞLAR BİR HAFTADIR UGRAŞIYORUM KENDİME NATRODAN BİR ALAN ADI VE Web Alanı 500,00 MB
Aylık Trafik 5,00 GB POP3 & SMTP Mail Hesabı 50 Adet İstatistik Raporları Kullanılabilir Paylaşılmış SSL Kullanımda Dosya Yedekleme Kullanılabilir Frontpage Extentions Kullanımda Sub Domain 1 Adet Şifreli Alan 1 Adet Zamanlanmış Görev 0 Adet FTP Kullanıcısı 1 Adet MySQL Veritabanı 1 Adet ODBC & DSN 1 Adet PHP Kullanılamaz KUNLLARI ALDIM KENDİM IGRAŞIR YAPARIM DİYE DÜŞÜNDÜM AMA ZORLADI BİRAZ LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN BU KONU BİLGİSİ OLAN BİRİ ELİMDEKİLERLE NASIL BİR OLUŞTURABİLİRİM CUTEFTP İLE HAZIR SCPRİCT YÜKLÜYORUM AMA BİR TÜRLÜ ÇALIŞTIRAMADIM LÜTFEN BİRİSİ YARDIM ETSİN |
|
|||
|
Html hepsinde çalışır zaten. Asp çalıştırıp çalıştırmayacağına bakman yeterli. Onun içinde bi tane asp script bulup kurman lazım. Asp scriptide aspindir.com dan bulabilirsin..
|
ASP de indirdim kurum çalışmadı lütfen birisi bana söyleyebilirmi en rahat kolay bir şekilde benim elimdekilerle ne yapabilirim siz olsanız ne yapardınız
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|