![]() |
|
||||
|
illa site mi açman gerekiyor? başka mesleklere yönelebilirsin. kazancı falan da yok bu işin. rahat rahat bozuk türkçeyle koca koca yazbileceğin kelimeler atlayabileceğin çok daha farklı pek çok alan var. eminim onlarda çok başarılı olabilirsin.
|
Disk Alanı 500 Mb
Aylık Trafik (Bu Trafik Limiti yeterli mi ?) 5 Gb CPU Başına Müşteri Sayısı 600 Windows Server 2003 / IIS 6.0 ASP.NET Framework Çift Xeon İşlemcili Web Sunucuları Web Sunucusundan Bağısız Mail Sunucuları Gelişmiş Türkçe Kontrol Paneli Sınırsız Domain Yönlendirme Microsoft Index Server Opsiyonel WAP/WML Desteği Uptime Garantisi %99.5 E-POSTA ÖZELLİKLERİ POP3/SMTP Hesabı (Hesap başına günlük 250 gönderim) 50 Adet Anti Virüs Türkçe Web Mail (50 Mb) Yedekli ve Load Balanced Mail Sunucusu Online Hesap Yönetimi Sınırsız Takma ad ve Yönlendirme Catch All Desteği YAZILIM & BİLEŞEN DESTEĞİ ASP - asp.NET PHP3 & PHP 4 - Popüler ASP bileşenleri MS FrontPage Desteği Ücretsiz Size özel bileşen yükleme Şifre Korumalı Klasörler VERİ TABANI DESTEĞİ MS SQL Server 2005 Database Opsiyonel MySQL Server Database Opsiyonel PHP MyAdmin Panel ODBC&DSN Opsiyonel MS Access desteği DSN'siz bağlantı desteği E TİCARET & GÜVENLİK Paylaştırılmış 128 Bit SSL Size Ait SSL Sertifikası Opsiyonel Bilinen Tüm Sanal Pos bileşenleri ARAÇLAR & DİĞER ÖZELLİKLER AW Stats Advanced Web Statistics Opsiyonel Sabit IP Adresi Opsiyonel Sub Domain Opsiyonel Zamanlanmış Görevler Opsiyonel IIS Log dosyalarına ulaşabilme Güvenli veri tabanı Klasörü 15 Gün Geri Ödeme Garantisi Uzman kadromuzun yazılım ve sistem desteği Telefon Desteği Maksimum 6 saat içinde mail desteği benim paket içeriğini buldum |
|
||||
|
Öyle bir yardım istiyorsunuz ki "gelin bana bir site açın" der gibi. Öncelikle pembekedi'nin yazdıklarını dikakte alın. Ama yok ben illa açmak istiyorum diyorsanız, öncelikle hazıra konmayı bırakıp araştırmaya yönelmelisiniz.
http://www.google.com.tr/search?hl=t...ateler&spell=1 http://www.belgeler.org/hpm/html-php-mysql-giris.html veya http://forum.iyinet.com/search.php adreslerini kullanın. özellikle ikinci verdiğim işinize daha çok yarayacaktır... DİPNOT: Eğer bu işten para kazanmayı çok kolay ve çok kazanılacağını sanıyorsanız, amacınız da sadece bu ise bunun yeni başlayan birisi için zannettiğiniz gibi kolay olmadığını bilmenizi isterim. pembekedi'yi dinlemenizi tavsiye edrim...
|
Peki sizlere bir sorum olacak arkadaşlar.Acaba sizler nerede öğrendiniz bu işi biliyorumki bir çok kişi benim gibi araştırarak yapıyor bunları ayrıca amacım para kazanmak falan değil kim dediyse artık sizlere ama yinede teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|