![]() |
|
|||||||
| İnternet Programlama ve Kodlama İnternet Programlama ve Kodlama Yazılım |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Sorumu kısaca anlatıyım sitemden izlettiğim videoları indirtmek istiyorum ama videolar video_id.wmv şeklinde ftp'de isimlenmiş, ben video'yu indirecek kişinin video'nun adıyla indirmesini istiyorum bunun bir yolu varmıdır javascript v.s ile varsa nasıldır ?
Bu arada php kullanıyorum. |
|
|||
|
Çok teşekkürler hızlı cevap için fakat videoları farklı server'da barındırıyorum http://ipadresi/id.wmv şeklinde indirtiyorum
Anladığım kadarıyla bu şekilde yapabilmek için her seferinde diğer server'ın ftp'sine bağlanmak gerekcek buda büyük performans kaybına sepep olur sanırım günde 1000 lerce kişi için ayrı ayrı ftp'ye bağlandırmak ve dogrusu diger server windows ve ftp server bile kurulu değil başka bir şekilde olabilirmi ? |
|
||||
|
Sanmıyorum. Dosyaya direkt link veriyorsun, senin dediğini yapabilmek için browser'a önce başlık gönderilmesi lazım xxxx dosyası geliyor diye. Onu yaptıktan sonra da tekrar başka yere yönlendirme yapamıyorsun, dosyayı direkt göndermeye başlaman lazım, yukarıda verdiğim kod örneği gibi.
Böyle birşey varsa, herkes başka sunucudaki dosyaları farklı isimlerle indirtirdi. Gene de bilen varsa yazar heralde. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|