![]() |
|
|||||||
| İnternet Programlama ve Kodlama İnternet Programlama ve Kodlama Yazılım |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar asp için yazdığım bir bileşende, başka bir asp bileşeninden yararlandım.Fakat bunun çalışması için yararlandığım asp bileşenininde illla sunucuda kayıtlı olması gerekli mi?Bunu hiç denemedim ve deneme imkanım yok.Her halükarda da bu bileşeni dağıtacağım fakat yararlandığım bileşen ücretli bir bileşen olduğu için kullanıcıların bunu temin etmesi zor olabilir.Gerçi temin edemeyenlerde de eminim c r a c k lidir.
Yardımlarınızı bekliyorum... İyi Çalışmalar... |
|
|||
|
Sanırım yanlış anladınız.Konuyla scriptin bir ilgisi yok...
Konu şu; Benim yazdığım bir asp componenti var ve bu componenti yazarken başka bir componentten yararlandım.Kendi yazdığım componentin başka bir serverda çalışması için yararlandığım componentin serverda yüklü olması gerekli midir? İyi Çalışmalar... |
|
|||
|
Herneyse belkide anlattığını ben yanlış anlamış olabilirim.İlginiz için ikinizede teşekkür ederim..
|
|
|||
|
Tabiki, forumda yazdığım bileşen ile ilgili konu açtım.
http://forum.iyinet.com/programlama-...ri-cekmek.html adresinden inceleyebilirsin. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|