![]() |
|
|||||||
| İnternet Programlama ve Kodlama İnternet Programlama ve Kodlama Yazılım |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
İşimiz gereği gerek Destkop bilgisayarda gerekse Mobil PDA larımızda kullandığımız map24 türkçe destekli harita programını sizlere de faydası dokunur diyerekten ve bilmeyen arkadaşların öğrenmesi maksadıyla aşağıda paylaşıyorum. Program çok kapsamlı türkçe ara yüzü mevcut bazı özelliklerini siteden alıntı yaparak aşağıya c/p yapıyorum. Umarım işinize yarar.
![]() * Cadde seviyesinde haritalar; Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Orta Doğu, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Afrika * Kullanımı Kolay * 15 den fazla Dil seçeneği * Hızlı ve detaylı harita görüntüleme * Şehir Haritaları * Tek satırdan arama yapabilme özelliği * Rota Planlama * İlgi Çeken Mekanlar, oteller, restaurantlar, eczaneler... * Kişisel Adres Defteri yaratabilme ve servisler arası aktarabilme * En güncel harita datası * 2 ve 3 Boyutlu görüntüleme Örnekler > 3Boyutlu Görüntü > 2Boyutlu Görüntü > İlgi Çeken Mekanlar > Arama Sonuçları Map24-Destkop indirmek için Tıklayınız. Not : Cep telefonu veya PDA nıza indirmek istiyorsanız sayfanın altında bulunan işletim sistemi seçimini yaptıktan sonra indirebilirsiniz.
Bulmakicin.Com - Sevgilerimle.Net - Mp3indirin.com - Sanalhane.Com -Ardaturan.Net - Satılıktır İletişim PM Konu SargeT tarafından (2007-10-24 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
mesajının ardından bi araştırma yaptım, böyle birşey mümkün lakin bunun için bir ücret talep ediyorlar sanırım. Kendi sitelerinde şöyle birşey yazmakta.
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
||||
|
2005te 6 ay Almanyadaydım. Bir gün Almanya da Osnabrueckte okuldan Arkadaşlar mangal partisine çağırdı, adam çevresi ormanlarla çevrili bir patikanın en sonunda bir karavanda oturuyormuş, yol aynı fimlerdeki gibi sis, soğuk v.s. görüş 1mt.. kayboldum
neredeyse ağlıycam.. smartphone'um ve map24 kurtardı beni.. mangal partisine gidemesem de dönüş yolunu buldum .. Rüya gibiydi, yok kabus.. i
| Stil | |
|
|