![]() |
|
|||||||
| İnternet Programlama ve Kodlama İnternet Programlama ve Kodlama Yazılım |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
3.Adım
4.Adım Bu adımların hepsini yapıyorum sorunsuz bir şekilde ancak 4.Adıma geldiğinde normalde başarıyla yüklendi diyeceğine bende birazdan karşınıza yükleme işlemi gelecektir diyor.Ama bakıyorum gamyuntoolbar yüklü gözüküyor.Aşağıda olduğu gibi.. teşekkürler,yardımcı olacak arkadaş olursa çok teşekkür ederim. burda resimler küçük cıktı: http://www.r10.net/programlama/62811...va-sorunu.html r10daki resimler daha aydınlatıcı olabilir. Konu wapekiz.com tarafından (2007-08-04 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
sırf bunun için format bile attım ama halen aynı.yöneticileri ile irtibata geçmek istiyorum ancak hiç şekilde cevap vermiyorlar ve benim durumumda olan çok kişi var,yapmadıgım şey kalmadı ama olmuyor. |
|
|||
|
ben de çok uğraştım 2 kez format attım gene olmadı birinde aktivex i yükle diyo yükledim programı yükle diyo ok diyorum yükle diyorum bi sorun oluştu diyo bu defaa çok uğraştım ama çözemedim saolsunlar yöneticilerine ulaşmak zaten mümkün değil... işin ilginci laptop tan yapamıyorum ama evdeki masaüstü pc de formattan sonra gamyun güvenlik uygulaması yüklenioo güzelce iki pc yi de aynı şekilde formatladığım halde nasıl bişidir anlamadım anlayan varsa bi zahmet anlatsın
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|