![]() |
|
|||||||
| İnternet Programlama ve Kodlama İnternet Programlama ve Kodlama Yazılım |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Sitemizdeki üyelerin tekrar başka isimlerle veya siteden atılanların tekrar üye olmasını engelleyebilmek için ne yapılmalıdır.
Mac adresinin normal yolla alınamayacağını bir çok defa okuduk. Üyelerimizi pek fazla rahatsız etmeden, activex veya farklı bir yöntemle (nasıl olabileceği hakkında bilgim yok) nasıl alınabilir. Böyle bir sistemi yapabilecek arkadaşlarla görüşüp anlaşmak istiyorum. |
|
|||
|
JavaScript'le HDD no:
PHP- Kodu:
|
|
|||
|
Alıntı:
Onun yerine size önerim admin onaylı üye almanızdır. bir maile aktivasyon kodu gonderin ki her defasında yeni mail acmaktan usenirler. |
|
|||
|
aslında ben böyle bir sistemle üyeliği dahada kolaylaştırmak istiyorum.
küçük bir activex denetimi yüklenerek üyeleri kayıt onay gibi şeylerle uğraştırmak istemiyorum. Sürekli yapılabileceğini okuyorum ama yapılan bir örnek veya yapan birini görmedim. |
|
||||
|
Alıntı:
aile sıra no vsvs sorularıda cevaplicak bölelikle ziyan epeyce azalır. ama başkasının kimligini çalmış kullanıyorsa yapılacak bişi yok henüz yüz tarama programları türkiyeye gelmedi ![]()
|
Google oraları indexlemeyecek. bu işlem sadece üye olurken ve login sayfasında kullanılacak.
Sesli chat sistemlerinde hdd no ve mac adreslerini alıyorlar. Böyle bir sistem istiyorum. Activex denetimi yüklemeden üye girişi yapılamayacak. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|