![]() |
|
|||||||
| PhpNuke phpNuke Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
/public_html/modules/Downloads
bölümünde index.php den mi diye düşünüyorum ![]() if ($ptitle=="$title") $title=$title; burda bi değişiklik mi yapmam lazım yoksa direm sitem.com/admin.php'den mi gitceğim yolu bulamadım bunu çözersem sitem için iyi bi performans artışı olcak Neb hocam bi ara bakarsan sevinirim |
|
||||
|
Alıntı:
Yanlis anlasildim..http://www.nukeresources.com/download-search-nsn.html Bu web sayfasına üye ol ilk önce, sonra bu sayfadaki.. NSN Downloads 550 Modülünü sitene kur, önceki Downloads klasörünü silme, düzenleyerek ismini Downloads_Eski gibi birşey yap ki problem yaşarsan yedeklemiş olasın.. Kurduktan sonra ekleyeceğin her dosya o sayfanin title'si olacak, yani o sayfaya girdiklerinde o dosyanın açıklaması ve güvenlik kodu olacak.. Çok yararlı, güvenli ve güzel bir Downloads bölümüdür. Eğer bu siteden indiremezsen Türk PN sitelerinden NSN modülleri arasında bulabilirsin.. Dene bakalım, sonuçlarını bizimle paylaş, iyi çalışmalar Neb Edit: Dosyayı eklentiye ekledim.. Burdan da indirilebilir. Iyi calismalar
● Your godliness is only capable to make murderers and making others, victims. Konu Neb tarafından (2007-11-10 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Dosya eklentisi oluşturuldu.. |
|
||||
|
Birşey daha sormak yada fikrinizi almak istiyorum.Php nukelerdeki Online ziyaretciler bölümü sizce ne kadar doğru yani orda misal Şu an sitede 20 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor. sayısı doğrumudur
|
|
||||
|
Alıntı:
http://forum.iyinet.com/phpnuke/8376...e-visitor.html Kur bunu sonra bizimle paylaş ![]() iyi calismalar..
| Stil | |
|
|