![]() |
|
|||||||
| PhpNuke phpNuke Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
asya grup yapmış sanırım
beğendiğim bir kaç sitenin altında da bu imzayı görmüştüm ancak başka arkadaşların dile getirdiği gibi php nuke e ticaret açısından ne kadar güvenli belli değil bende e-ticaret sitesi açtım geçen ay, o zaman görmüş olsam bile tercih etmezdim. www.bayidenal.com da benimki bakın bakalım hangisi daha güzel (ufaktan reklam oldu ama idare edin işte) |
|
||||
|
nukeden e-ticaret sitesi yapmanın başka bir yolu da osc2nuke kullanmak
![]() oscommerce yi herkes bilir. ama tabiki açıkları var. Modülü ve osc2nuke yi www.osc2nuke.com adresinden inceleyebilir ve indirebilirsiniz. Site Güzel olmuş ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
|
Tatlı olmuş desem çok mu kibarlaşmış olurum ozaman acayip beğendim ha
Emeği geçenlere helal olsun. NOT : GReYDeR arkadaşım; senin sitede güzel de standar bi tasarım be. Bol satışlar.. |
|
|||
|
Nuke'yi güvenlik nedeniyle beğenmiyorum.
Hiç birşey kendi yazdığın scriptten daha güzel olamaz. Çünkü dış güzellik kadar iç güzellikte önemlidir. Tek bilmekle, çok bilinmek farklı şeylerdir. Ama görünüş olarak güzel olmuş. Doğan görünümlü Şahin olmuş. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|