![]() |
|
||||
|
Alıntı:
(Ben daha yardım istemicem diyorum ama her seferinde yine yardım istiyorum kendilerinden)Yapman gereken şuydu: Önce taşımak istediğin veritananı üzerindeki şu tabloları yedekle: nuke_downloads_categories nuke_downloads_downloads nuke_downloads_newdownload nuke_downloads_editorials nuke_downloads_modrequest nuke_downloads_votedata (Son 3 tablodaki verileri taşımak istemiyorsan şart değil) Sonra yeni veritabanı üzerinde bu isimdeki tabloları drop et. Ardından SQL sorgusunu çalıştır. Tabi bu arada "Aras abi" zaten sorunu çözmüş olabilir. Ben fikir verme babında yazdım
|
phpmyadmin'i açıyorsun. üst kısımda menuler var. sondan bir önceki türkçe ise dönüştür sanırım. ingilizce ise export. Onu tıklıyorsun. Sonra ortada tablo isimleri çıkıyor. altkısımda yazılı olan tablo isimlerini seçiyorsun. sayfanın en alt kısmında go var. onu tıklıyorsun ve yükleme başlıyor. Bilgisyarına yükledikten sonra yeni açtığın sayfanın phpmyadmin ine bağlanıyorsun. Sql yazıyor üst kısımda onu seçiyorsun sonra tabloyu seçiyorsun gidiyor. Eğer gitmezse. bilgisayarındaki sql i not defterinde aç. sonra tabloları ayrı ayrı dosyalara koy. teker teker yolla. şimdi nasıl ayrı dosyalara koyucam diyceksin. not defterinde bir sayfa aç içine tabloyu koy. kaydedip uzantısını sql olarak değiştir. not defterine sığmayan tablolar wordpad de açmalısın. kolay gelsin.
nuke_downloads_categories nuke_downloads_downloads nuke_downloads_newdownload nuke_downloads_editorials nuke_downloads_modrequest nuke_downloads_votedata |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|