![]() |
|
||||
|
Arkadaslar,1 haftadir büyük bir dert ile basbasayim.Sitem www.nehir-erdogan.com neredeyse her gün title barina Hacked bye bilmemne.. yazilari yaziliyor.Ilk gün title bar a yazi yazmislar ve siteyi kullanicilara kapatmislardi.Admin den yapiliyor hepsi.Admin sifremi degistirdim,bu aksam girdim bu sefer sadece title bar degistirilmis,küfür yazilmisti.Gercekten moralim cok bozuk.
Simdi sizden istegim:Allah rizasi icin lütfen diyorum bu siteyi bir test edin.Nereden nasil yapiyolar bunu.Ya kimseye zarari olmayan bir hayran sitesi.Adsense reklami var oda aman oradan paralar kazanayim düsüncesiyle koymadim.Lütfen bana kulak verin ve yardim edin. Admin sifremi degistirdim ise yaramadi yine söyleyeyim.Simdi bu kisi giriyorsa admine neden silmiyor diye düsünüyorum biseyler.Küfür yazacak kadar bu siteye gicik olan birisi girse admine filan mahfeder diye düsünüyorum.Ama bir yanbdanda ilk defa yapilan olay aklima geliyor.Site title in degistirilmesi,ve sitenin kullanicilara kapatilmasi.O gün girdigimde´ Üzgünüz, forumumuz şimdilik kapalıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.´ yaziyordu ve admina girerek actim tekrar siteyi.Cok uzun yazdim sanirim ama yeterince cok üzüntülüyüm.Bu derdime care bulacak kisi 50 ytl ücret de ödeyebilirim.Lütfen yardim edin. herkeze selam.(cümlelerdeki bozukluktan dolayi kusuruma bakmayin)
|
http://www.nehir-erdogan.com/webstat/ bundanmi bahsediyorsunuz iyinetadmin?Bir arkadasim sende yoktur cünki cpanelde oluyor dedi,bende plesk var
|
Cok tesekkür ederim iyinetadmin,ya yemin ederim mali kazanc beklentim yok bu siteden,13-15 yasinda nehir erdogan hayranlari üye.Gencler sohbet ediyor egleniyor.Neden yaparlar anlamiyorum
|
Tesekkür ederim,yarin aksama yine biseyler yazmaslarsa sanirim düzelmis olcak.Ya bu sorun düzelsinde 50 ytl feda olsun.
|
Tamam cok tesekkür ederim sayin admin yardim icin.
|
Nehir Erdogan sitesine ayit maillere bakiyordum ,bir mail dikkatimi cekti:
Merhaba admin, "HACKED BY HEKIR MUHTAR!!!" da bulunan hesabiniza bir ozel msg geldi ve uyarilma sistemini actiginiz icin bu msgi aldiniz. Msgi incelemek icin asagidaki linke tiklayiniz. http://www.nehir-erdogan.com/privmsg.php?folder=inbox Unutmayiniz ki uyarilma sistemini profilinizden istediginiz zaman kapatabilirsiniz. -- Teşekkürler. nehir-erdogan.com iyide "HACKED BY HEKIR MUHTAR!!!" da bulunan hesabiniza yaziyor burda,benim böyle hic hesabim olmadi,neyden bahsediyor bu mail anlayamadim.Bu isimle kayit yapan kullanicilara baktim öyle kayit bir kimsede yoktu.. Ya Allah i olan insan böyle yaparmi soruyorum size.
| Stil | |
|
|