![]() |
|
|||
|
www.daldandala.net tema budur arkadaşlar defaulf temadan kendimiz yaptık.Temanın içinde çeşitli eklentiler olduğu için veritabanıyla birlikte verilecektir.Siteyi inceleyebilirsiniz=) sadece 3 kişiye satılacaktır.Fiyat 25 ytl=) banka hesabıma eft ile ödeme alınacaktır=) Herkese hayırlı günler ilgilenenler PM atabilir..
|
|
|||
|
Alıntı:
böyle bir temayı 25e yapmam=) ama bunu kendim kullanmak için yaptım şimdi bazı giderlerim var o yüzden satıyorum=) zaten phpbb2ye uyarlayabilirmiyim bilmiyorum opacityler falan phpbb2 de olanaksız yani benim yapmam çübkü stil dosyaları çok farklı =( birde phpbb2 tarih olmadımı uzun zamandır kullanmıyorum phpbb2 ama opacity olayı olmadan dersen 40 ytlye uyarlayabilirm phpbb2 ye=) |
|
|||
|
Alıntı:
phpbb2 için kendi yazdığım bir sürü tema var ancak hiç birini paylaşmadım daha doğrusu paylaşamadım tema dosyaları mod kurulu olduğu için veremedim ancak bunun aynısını sana yapabilirim ![]() |
|
|||
|
aynısını yaparsan benim emeğimi çalmış olmazmısın?
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
arkadaş istiyosa diye ben söyledim yoksa benim açımdan sorun yok yani arkadaş daha farklı birşey isterse istediği gibi yaparım ben örnek açısından verdim. vbulletin teması var elimde kendi yapımım eğer isterse arkadaş onu verebilirim. header dışında her yeri vb
header grafik tasarımlı, orjinal vb headerından kat kat kaliteli.. |
|
||||
|
Draga eğer bu işre ustaysan bozUNtu gibi tanırsın herhalde phpBB2 De geçmişin varsa www.turkboard.com bu sitenin temasına benzer aynı headera sahip temayı biraz dha değişik mavi tonlarında bana 50 liraya yaparmsn? acaba?
Konu dlxattack tarafından (2008-07-22 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|