![]() |
|
||||
|
Merhabalar; sonunda phpKF v1.10`u tamamladım, indirmeye hazır.
Kısaca eklenen özellikler: RSS beslemesi, yeni mesajlar sayfası, kod reklendirme, her kullanıcı için konu ve cevap araması, konular için okundu bilgisi, içerikli arama sonuçları, kullanıcı İmzası İçin değiştirilebilir fonksiyon, kullanıcı profilinde anında mesajlaşma adresleri, tarih kısmında bugün, dün tanıma. Tam sürüm kaydı için: http://www.phpkf.com/surumler.php indirmek için tıklayın: http://www.phpkf.com/dosya.php?no=935
|
Alıntı:
Ayrıca GUNCELLEME.txt içinde gerekli bilgiler var. Güncelleme yapacaklara not : ayar.php dosyasını silmeyin veya üzerine yenisini yazmayın. Çünkü kurulumda yapılan ayarlar bu dosyada tutulur, ayrıca şifrelerin karıştırıldığı anahtar da buradadır. Bu anahtarın kaybolması halinde forumdaki tüm üyelerin şifreleri geçersiz olur. Ayar dosyasını koruduğunuz sürece yeniden kurulum yapmanıza gerek yoktur.
|
helal olsun sitenizi inceledim diğer yerlerde açmış olduğunu konunuzuda gördüm yorumlarıda okudum.. umarım çok daha başarılı bir sistem haline gelir.. üye oldum sitenize mesajda attım hoşuma gitti phpbb forumu özendirsede bir türkün bunu yazması ayrı bir gurur verici..
iyi çalışmalar dilerim.. |
|
||||
|
Merhabalar,
Kusura bakmayın işlerimden dolayı SEO sürümünün çıkması çok geçikti ama artık hazır ![]() Eklenen özellikler : SEO - SEF : Sadece 1.12-seo sürümünde Arama motoru dostu adres yapısı. Forum başlık, konu başlık ve üye adı bilgileri adres satırında görünür. Bu sayede forumunuz arama sayfalarında daha üst sıralara çıkabilir. SEO özelliği için seyranli `ya teşekkürler. Bu özelliğin kullanılabilmesi için sunucunuzda mod rewrite özelliğinin açık olması gerekmektedir. Seo sürümünü Windows suncuda çalıştırıyor ve türkçe üye adlerında sorun yaşıyorsanız bu sayfaya bakın. Üst Konu Değiştirme : Normal bir konuyu üst konu yapma veya üst konuyu normal konuya çevirme özelliği elendi. Önceden sadece yeni konu açılırken üst konu yapılabiliyordu. Düzeltmeler : # Büyün harfle yazılmış bbcode`lara destek verildi. # Önceki sürümde gelen özel imza denetimi fonksiyonu yanlış yerdeydi düzeltildi. # Forum yardımcılarının mesaj değiştirmelerindeki hata düzeltildi. # Tarih bilgisindeki Dün Bugün ifadeleri artık kalın yazdırılıyor. # Yeni mesajlar sayfasına son cevap yazan adı alanı eklendi. Daha önceden kurmuş olduğunuz phpKF forumu yeni sürüme yükseltmek için tek yapmanız gereken /kurulum/guncelle.php sayfasını tarayıcada görüntülemek. Ayrık ayar.php dosyası .zip dosyasında gelmiyor sadece kurulum yapılınca oluşturuluyor. - php Kolay Forum v1.12-SEO (607kb.) - php Kolay Forum v1.12 (605kb.)
www.phpKF.com Konu phpKF tarafından (2008-01-14 Saat 19:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Öncelikle eline sağlık. phpbb kurmuştum yeni, fakat yapısını pek sevmiyordum. madem phpbb yi kullanacaksam sizin yazdığınızı kullanıyım dedim. Hiç olmassa destek olmuş olurum diye düşündüm.
Yanlız şöyle 2 sorunla karşılaştım. Kurduğum : php Kolay Forum v1.12-SEO (607kb.) Karşılaştığım hataları : Yönetim menüsünde genel ayarlarda değiştir yaptıktan sonra hata veriyor. Diğer hata, Üyelik kaydı yapılırken hata vermesi. hatadaki url bu şekilde : http://www.phototurkey.net/forum/hat...y%FDn.%3C/a%3E Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /forum/hata.php could not be found on this server. Bi inceleyip geri dönüş yaparsanız sevinirim. Kurulum yaptığım adresi pm ile yolluyorum. Konu maiL tarafından (2008-01-14 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler, phpKF`yi seçtiğiniz için de ayrıca teşekkür.
Sunucunuz güvenlik önlemlerini abartmış, get ve posttan giden veriler güvenlik engeline takılıyor. Bunu düzeltmek için .htaccess dosyasının en üstüne şunları ekleyin. Kod:
<IfModule mod_security.c> SecFilterEngine Off SecFilterScanPOST Off </IfModule>
| açık kaynak, php kolay forum, phpkf, türkçe, ücretsiz |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/php/78272-yazdigim-forumun-kaynagini-aciyorum.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| UymaNET » PHP | This thread | Refback | 2008-07-25 00:46 | |
| phpKF Hakknda - PHP KOLAY FORUM | This thread | Refback | 2008-06-09 15:01 | |
| » Yazdığım forumun kaynağını açıyorum - Webmaster Dünyası! | Webmaster Forumları | Google Adsense ve Adwords | Seo | HTML | PHP | ASP | This thread | Pingback | 2007-12-13 22:58 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|