![]() |
|
|||||||
| PHP PHP & PHP Hızlandırıcılar |
| Anketimiz: eAccelerator makalesi size fayda sağladı mı | |||
| Evet |
|
15 | 83,33% |
| Hayır |
|
3 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
sinirden orada makalenin yeniden düzenlenmiş halini diyeceğime makaleyi yeniden düzenledim demişim o başlığı yazan kratos ta samimi arkadaşım ve şu anda bu başlığı okuyor ancak forumlara takılmıyor tdn projesi için bana yardımcı olmayı kabül etti oraya birşeyler yapmaya çalışıyor. o yukardaki şahsiyet yüzünden r10dan 4 ay ban yedim insanlara iyilik yapmak suç oldu bu devirde ama tabi burda konu sabitlenip kişiler teşekkürlerini iletebiliyorlar. bişi demiyorum anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.
|
peki bu ayarlar her makina için standart mı?
Alıntı:
|
|
||||
|
neyse konuyu bölmek yada uzatmak değil amacım bahsettiğin adresini yazıp hit kazanmanı istemediğim destek sitende xcache ıle ılgılı benım yazdıgım konuda 1 saat ıcınde oraya eklenmıs ve ısmını vermek ıstemedıgım baska bır wm forumunda bu makale senın tarafından aynen copy/paste edılmıs bıde altına kaynak yeni destek sıtendekı adres verilmiş.
Birşeyleri anlamak için alim olmaya gerek yok, niyet gayet belli senden tek hatanı kabul edip bir özür beklerdim savunma yapmak yerine. Savunulucak bir tarafın yok çünkü. Edit: Pofpoflanmaya çalışan kişi olarak beni kastediyorsan böle bir hevesim yok sitemin herhangi bir hit kaygısıda Beni tanıyanlar bilir kim oldugumu neler yaptıgımı tanımayanlarada zaten kendımı tanıtmak gıbı bir çabam yok.
Konu Opteron tarafından (2007-12-13 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Hayır yok, oradaki seçenekten seçipte kurabilirsiniz derleme sona erdiğinde ssh üzerinde php -v komutunu uygulayarak çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.
|
ciddi manada zend ile test edip farkını gören arkadaşlar bulunuyor mu ?
Zend Optimizer 3.3.0 Kullanıyorum ve sunucuda Cpu kullanımım limitlerde, load average ı yükseltir mi yada herhangi bi zararını gören oldu mu ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|