![]() |
|
|||||||
| PHP PHP & PHP Hızlandırıcılar |
| Anketimiz: Xcache makalesi size fayda sağladı mı | |||
| Evet |
|
17 | 68,00% |
| Hayır |
|
8 | 32,00% |
| Katılımcı sayısı: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
teşekürler ama yinede kurmuyor sanırım.
yum install gcc yapıyorum bir çok yazı geçiyor kuruyor felan birşeyler yapıyor ama xcache kurulumu yapmak istediğimde yine aynı sorunu veriyor |
|
|||
|
yok olmadı yine
[root@unix xcache-1.2.2]# ./configure --enable-xcache checking for egrep... grep -E checking for a sed that does not truncate output... //bin/sed checking for gcc... no checking for cc... no checking for cc... no checking for cl... no configure: error: no acceptable C compiler found in $PATH See `config.log' for more details. [root@unix xcache-1.2.2]# bu şekilde bir yazı çıkıyor sanırım gcc leri yükleyemediğinden kurulum yapmıyor Konu Remark tarafından (2008-03-28 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Bu sonuç çıkıyor
PHP- Kodu:
|
|
||||
|
Alıntı:
glibc-dummy-centos-4 yum install glibc-dummy-centos-4 şeklinde yüklemeyi deneyin. |
|
|||
|
[root@server xcache-1.2.2]# phpize
bash: phpize: command not found ben kurmak istedigim zaman phpize hatası alıyorum peki bunun için ne yapabiliriz arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevindirik olurum :/ |
|
|||
|
merhaba arkadaşlar bende kurduğumda phpsize komutundan sonra bash: phpize: command not found hatası veriyor forumdaki yazılanları okudum kullandığım sistem debian forumda belirtilen up2date php-devel komutunu denedim olmadı daha sonra yum install php-devel ve apt-get install php-devel komutlarını denedim ama gene kurulamadı ne yapmam gerekir iki gündür uğraşıyorum tüm neti gezdim bulamadım lütfen bir yardımcı olun şimdiden tşk ederim
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/php/78137-xcache-kurulumu-php-hizlandirici.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Dedicated server optimizasonuna ihtiyac olanlar - vBulletin SEO Forums | This thread | Refback | 2008-01-25 21:48 | |
| Xcache Kurulumu - Php Hzlandrc - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Pingback | 2007-12-15 10:50 | |
| » Xcache Kurulumu - Php Hızlandırıcı - Webmaster Dünyası! | Webmaster Forumları | Google Adsense ve Adwords | Seo | HTML | PHP | ASP | This thread | Pingback | 2007-12-12 13:09 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|