![]() |
|
|||||||
| PHP PHP & PHP Hızlandırıcılar |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
S.a arkadaslar Her zaman oldugu Gibi Kaynagina Bakmadan Gecemedigim Hakikat Hocama Sonsuz Tesekkurlerimi Sunarim... Biraz acele Ve Cizirtili Bir ders olmuş kusra bakmayın. inşallah bir sonrakiler de kısmet olursa kışırtılı olmaz Windowsu yeni kurmuştum ses ayarlarını falan yapmayı unutmulum videoyuyu izlerken farkettim tekrar cekme gibi bir ihtimalim olamdigindan vaktim olmadigindan dolayı k.bakmayın...
resimleri ornek olarak cektim..resimler Sayfada gorukmedi Pek fazla Vaktimde olmamasindan dolayı direk mantigi anlamanız yeterli diye dusundum.... http://rapidshare.com/files/68575088...raki_Resim.rar Cagatay K.Bakma Vaktim olsa Hepsi Sana Feda olsun Ama Vaktim oldugunca Arkadaslardan es dost dan ilgelenebiliyorum.... Hadi Barisalim ![]() |
|
||||
|
şimdi $id-1 kullanıyoruz ve db den buna göre çekiyoruz. diyelinki 2089 du id -1 dedik (öyle bir id yok 2088) yada +1 dedik (öyle bir id yok 2090)
Bu durumda bir sonrakine mi gidecek yok sql yoksa hata mı verecek. ![]() farklı bir yöntemle direk $id+1, $id-1 denedim db de sıra atlama olmadığı için sorun çıkmadı.
Cicoz Konu hakimi tarafından (2007-11-10 Saat 04:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
|
Hayir Cevap yaza Basmayacaktim ? Konu Olarak Actim Zaten Orada Arayan Cagatay Burada Da ugrasmadan Gorur...Hem ben cevap yazsaydim o konuya bile Bakmazdi.. Bundna Eminim...Onun icin Konu actim Ama Madem istenmedik sileriz olur Biter
![]() Ayrica Bunun bircok yontemi olabilir.. Yukarida ki arkadasim ne demek istedin pek anlamadim ama Yaptiysan sorun Yok demek ![]() |
|
||||
|
Evet Baslikda Belirrttim Dikkatini Cekerim
S.a arkadaslar Her zaman oldugu Gibi Kaynagina Bakmadan Gecemedigim Hakikat Hocama Sonsuz Tesekkurlerimi Sunarim... |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/php/74422-php-ileri-geri-siralama-onceki-resim-sonraki-resim.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Php ileri Geri Sralama (Onceki REsim Sonraki Resim) | This thread | Refback | 2008-04-09 11:46 | |
| Php ileri Geri Sıralama (Onceki REsim Sonraki Resim) | Haber Arşiviniz | This thread | Refback | 2008-01-10 16:34 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|