![]() |
|
|||||||
| PHP PHP & PHP Hızlandırıcılar |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba arkadaşlar,
sunucuyu yormadan günde binlerce mail gönderecegim. (php üzerinden) Sunucuyu yormadan bunu sizce nasıl yapabilirim? Daha önce denemiştim hepsini aynı anda göndermeyi o zaman sunucu baya kasıyordu.
|
Sanırım demek istedigin aşagıdaki idi.
PHP- Kodu:
Alıntı:
|
evet aynen o şekilde, sleep ile bekletirsen loop içerisinde bir anda hepsini göndermez.
|
usleep(100000) buldum bu sanırım daha az süre için örnegin 0,10 saniye bekletiyo.
sleep de saniye olarak bekletiliyor. baktımda 1 sn bekletme ile 100 tanesi 100 sn demek cok fazla olacak. onun yerine 100*0,10 = 10 sn yapıyor daha iyi.
|
Bir müşterim bana büyük bir iş için bir kaç soru sordu bende takılıp kaldım.
Web üzerinden mail server (php üzerinden) olacak bir sistem gerekli oldugunu söyledi. Ve günlük 10 binlerce mail gidecegini söyledi. maliyeti ne olur dedi düşüneyim size geri dönüş yapayım dedim. Sizce günlük 10 binlerce mail gönderecek sunucunun özelligi ne olmalı?
|
Birde dikkat et, her DC buna izin vermez serverini suspend ederler paranıda iade etmezler.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/php/72940-sunucuyu-yormadan-yuzlerce-mail-gondermek.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| sunucuyu yormadan yüzlerce mail göndermek? - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2007-10-29 15:09 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|