![]() |
|
||||
|
Arkadasyeri.Com ICIN Ucretsiz bir Arkadas Script'i gerekiyor Bu Konuda yardımcı OlabiLicek Arkadaslar'i bekLiyorum msn: Umit@arkadasyeri.com
Konu Gulbahce.Net tarafından (2004-10-04 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
Merhaba ; Myinclude.php dosyasının içine gerekli pop-up kodunu yazarak deneyebilirsiniz. Büyük bir ihtimal çalıştırabileceğinizi sanıyorum. Saygılarımızla. |
|
||||
|
Netopsiyon.com adresinde dosyalar bölümünde friendfinder adli modüle bakabilirsin isteklerini karşılarmi bilmiyorum ama arama kısmında arkadas diye aratirsan çıkar örneği http://www.mavilim.net/modules.php?name=FriendFinder
|
|
|||
|
arkadaşlar php nuke için friendfinder arıyosanız ben bi ara kullanmıştım.acayip ugraştıktan sonra yalnış türkçeye çeviri,tüm sorunları nı giderme daha fazla özellik falan ekledim.gayette güzel olmuştu.isterseniz çok ucuza satabilirim.
yani kısacası bayagı bi upgrade edildi.3 kişi tarafından. e-mail adresim hakan27t@mynet.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|