![]() |
|
|||
|
iman-mumin-yakinorta2.php böyle değilde iman-mumin-yakin.php olarak kayıtlı dosyam mevcut...
Sol taraf kategoriye tıklayınca http://www.hadisiserif.com/?sayfa=iman-mumin-yakin bunu böyle adres var önceden açılıyordu bozuldu kod... birde nasıl yaparsam hacklenmeyi önleyebiliriim |
|
|||
|
Merhaba,
Kod:
<?
if ($icerik) {
$sayfa = "" . $icerik . ".php";
if (file_exists($sayfa)) {
include $sayfa;
}
?>
bu kod ile alivelideli.php yi include etmiş oluyorsunuz sanırım sorunuzun cevabı bu ? |
|
|||
|
Alıntı:
./ koyuncami coder olunuyor ![]() Merhaba, www.kasemdanismanlik.com da aynı kod var bir hackleyi ver sana zahmet göreyim. Senin kadar ezik birini görmedim -Rep veriyorsun diyorsinki benle ugraşma paçamdan dişlerini cekmiyorsun. ve o kadar şikayet etmeme ragmen sana katlanıyorlarya ne diyecegimi bilemiyorum ne yapışkan bir insansin sen ugrasma kardesim yazma benim yazdigim yazilara yorum git nacizane işler ile ugraş töbe töbe. |
|
||||
|
http://www.kasemdanismanlik.com/?icerik=../index
bu sadece bir uyarıdır. ben lamer degilim hackle uğraşmam ama fena benzetirler. ![]() buda resmi index php yi sürekli içe aktararak sonsuz bir döngü oluşturuyor gördüğünüz gibi. dipnot: şu dakikadan sonra bidi bidi etmezsin umarım. birşey bilmiyorsan bilmemek ayıp değil ama yalan dolanla biliyormuş gibi görünmeye çalışma. Sonra dosyaların arasında index.php icerik.php icerik/orta.php icerik/iletisim.php icerik/dfghj.php icerik/altmyc.php mysql kullanıcı adın "kasem" vs.vs.vs public bir ftp den php dosyası çalıştırmak çok basit. |
|
|||
|
ee devamı ne? icerik ile döngü yaptın ne oldu sayfada kullanıcılar rahatsızmı oldu? public_ftp yi kullanarak dosya at bakalım bu bahsettigin hikaye dilden dile söyleniyormu? önemli bişi olsa elli defa düzeltilmişti cocukların eline verilen oyuncaklari acık diye ortaya yazma.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|