![]() |
|
|||
|
html ve mysql bilgim var hazır scriptleri kuramadığım yok html tasarımlarda yapıorum front page den html bilgim var anlayacağınız php ye başlamak istiorum nereden başlamalıyım
|
|
||||
|
öncelikle mysql'a hiç bulaşmadan php'nin temel fonksiyonları ile ilgilenmelisin, hesap makinesi gibi basit programlar yazıp php'nin çalışma mantığını iyice kavramalısın. daha sonra işin içine veritabanınıda soktuğunda kısa sürede toparlamaya başlarsın.
türkçe güzel bir kaynak: http://www.hersite.net/offline_php_dersleri.zip
|
Ben şu anda php, mysol ve apachi adlı julie c.meloni adlı kitabı aldım konu konu yapıyorum ama dikkat edilecek şey her konuda internet üzerinden araştırma yaparak pekiştirmek
bol şans
|
Bunda fazla kasılacak bir durum yok. atay ın verdiği dersleri sırası ile oku denemeler yap localhostunda olayı kavradıgında göreceksin ki kolaymış.
ingilizcen varsa php manuel i oku yoksa türkçesini oku. ceviz.net te takıl bir sorunun oldugunda direk foruma gelme google amcaya sor ilk. herkez bu cevaba yakın bir cevap verecektir kimse sana çıkıp ilk mysql öğren önce demez herşey if else den başlar. Yani zaten mantıken bu mumkün degil if else yi bilmedikten sonra hiçbirşey yapamazsın. Söyledigim kitapları oku sırası ile
code Konu Baria tarafından (2007-01-25 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|