Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Programlama > PHP

PHP PHP & PHP Hızlandırıcılar

LinkBack Seçenekler Stil
  #31 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-12-14, 01:07
Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
impreza is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Caesar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sonuçta 1000 ile 9999 arasında port seçmeyecekmisiniz adam inat eder teker teker dener yine bulur hatta denemesine bile gerek yok for ile bir döngüz yazsa 1 dk sini alir portu bulmasını bunlar çare değil o şekilde düşünürsek
haklısında bence arkadaşlara saldırı yapan kişiler bir avuç harbi olmayan lamerden başkası değildir her yerde çıkıyor böyleleri. inat edip teker teker denemesi 1 kaç gününü alır bi kaç gününü diyorum ki bi kaç günden sonra sıkılır bırakırlar. for ilede bir döngü yapabilecek kapasitede adamların zaten başlarında bi dünya iş olduğundan ve gelipde böyle serverlarla felan uğraşmayacaklarından eminim
Not : 1 i yapar (harbi lamer) 1000 i kullanır (harbi olmayan lamer)

#32 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-12-14, 09:53
DeviLLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

DeviLLe is on a distinguished road

impreza senin uyguladığın yöntem neydi port gizlerken?

#33 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-12-14, 17:05
Member

impreza is an unknown quantity at this point

benim bir yöntemim yok o olay eschatin kendisi ile alakalı. Serverınızı kimsenin bilmediği bir porta kapatmadan önce evrensoft ile temasa geçip eschatin bağlanmasını istediğiniz portu söyleyip teknik destek alırsınız. cr serverlarda şifreli giriş de kullanılabildiğinden çok etkili bir yöntem olucaktır. eschatinizin portunuzu ayarlatdıktan sonra kodlarda port name ne yazarsanız yazın bağlanacağı port bellidir. olayı kavrayabilmek için şöyle söyleyeyim evrensoft size eschati verirken herkesin kullandığı standart bir porta göre uyarlanmış dosyaları gönderir. hiç denemedim ama mantıken sizin appletlerinizde de kodlardan paraname= ... port="portmort" yok yazdığınız zaman kodlardan baktığınızda gerçek port gözükmeyecektir ama herkesin kullandığı standart portla bağlandığınızdan portun tahmini kolay olacaktır. evrensoft ile kontak kurup eschatinizin bağlanmasını istediğiniz tek ve özel porta göre yeniden yazılım isteyin. her neyse şimdilik bu kadar + replediğinizde yok zaten o kadar gizli şeyler anlatıyorum varya bu anlattıklarımı birilerinden öğrenmek istesek adamlar sanki devlet sırrıymış gibi serv verip sır vermezler

#34 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-01-12, 16:16
Teqin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/5
Teqin is on a distinguished road

ben yapamadım

#35 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-01-12, 16:51
maiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/9
maiL is on a distinguished road

eschat te port gizlemeyi emre beyle görüştüm ve hallettirdim sağolsun iyi faydası dokundu.

#36 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-01-12, 17:40
Member

Tecrübe Puanı: 2
VoLKyY is on a distinguished road
Angry

Alıntı:
impreza´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
istek üzerine yapılışını anlatıyorum.
örnek bir .txt dosyası yapalım. 100 tane nicki boş sayfada alt alta yazdıktan sonra kaydedip ismini nick.txt olarak kaydettikden sonra ftp'ye ana dizine atalım. sonra appletimizin bulunacağı sayfayı hazırlayalım. bu sayfanın .php uzantılı olması gerekiyor bilgi alışverişi yapacağız
örnek php sayfamızın adı da sohbett.php olsun. sohbet php de ilk önce yapmamız gereken text dosyasını tanıtmak

yaptıktan sonra applet kodumuzu sayfanın altına yerleştiriyoruz. ama appletin içinde de değiştirmemiz gereken yerler olucak. nickleri başka bir formdan çağırabilmek için appletdeki

kodunun yerine

bu kodu yapıştırıyoruz ve dosyamızı kaydettikden sonra ftpmizde ana dizine bu sayfayı da atıyoruz.
Sonra hiti yüksek olan veya koymak istediğin bir veya birden fazla sayfaya iframe kodumuzu ekliyoruz.

işe geç kaldığım için hızlı bir şekilde anlatmak zorunda kaldım Aslında bu olay yıllardır yapılıyor. eschat den önce jpilotlarda mesela. ben yıllar önce günlerce bunun yapılışını araştırıp bulamamıştım
arkadaşlar birsey diyecegim de bunu yapmanizin herhangi bir anlami olmazki kanalınız 500 kisi olsa ne olur olmasa ne olur. sohbet olmadıkdan sonra geyik olmadikdan sonra ne anlamı kalirki. adam girmis olan boş kullanıcıya mesaj göndericek ve gelmeyecek. ne kadar banal birsey. bunlar eskide kaldı artık. hem bunu yapmak sitenize giren kullanıcının bilgisayarınıda kasacaktir. ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bunları yapmak hem kendi sitene zarar verir hemde boş birşeylerle ugraştıgını gösterir. Evet kim istemez Sohbet odaların boş olmasini ama böyle doldurmak yerine 10 kisinin orada olup sohbet etmesi daha mantıklı ve daha güzel birseydir. Böyle kodlar kullanılmamalıdır.

Seçenekler
Stil