![]() |
|
||||
|
selam arkadaşlar biz iki arkadaş iki farklı sitemizin db lerinde yer alan stories tablolarını birleştirmek istiyorum yani onun stories tablosu + benim stories tablosunu birleştircez amacımız onun yayınladığı 1500 haber ve beni sitemde yaynladığım 2000 haberi birleştirik tek bir storis ama 3500 haber olmasını istiyoruz bunu nasıl yapabiliriz seri bir şekilde yardımcı olur iseniz seviniriz tşk...
Site php nuke ikimizinkide |
|
|||
|
size sempaty ve ceasar yardımcı olabilir..uzmanıdırlar bu konuların :-))
Konu Mywedding tarafından (2006-11-05 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
1 inizin yapması gereken sadece şudur.
2. database i aynı mysql sunucusuna farklı bir dbname adı ile kurunuz. daha sonra birleşecek db den PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
|
|
|||
|
Yalnız idyi değiştirerek eklemesi gerekir.
|
|
||||
|
Böyle yaptım ama olmadı Hata verdi yanlışmı yaptım acaba
hata kodu $sorgu1 = "select * from metuedu_stories" 1.db adı metuedu_stories 2.db adı nuke_stories PHP- Kodu:
|
|
||||
|
$sorgu1="select * from metuedu_stories";
$dbname1="nuke_stories"; $gonder=mysql_db_query($dbname1,$sorgu); $dbname2="metuedu_stories"; while ($oku=mysql_fetch_array($gonder)) { $ekle=mysql_db_query($nuke_stories,"insert into metuedu_stories values('','$oku[field1]','$oku[field2]',vs,vs)"; } Bu seferde böle girdim ama olmadı dostum gene aynı hata :s |
|
||||
|
arkadaşım
dbname ler mysql klasör isimleri tablo isimleri olmayacak örneğinmysql_db_select($klasor); belirtiyorsun ya oradaki klasor bunlar. yukarıda mysql_Select_db demiyorsun mysql_db_query ile o klasore sorgu gonderiyorsun. |
|
||||
|
Ben yapamadım arkadaşım okadar sql bilgim yok ya karıştırıyorum yada hata yapıyorum :s
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|