![]() |
|
|||
|
Merhaba;
Mp3-tr.com da benimle birlikte çalışacak yanıma coder arkadaş arıyorum. Mp3-tr'nin çehresini tamamen değiştireceğim fakat projemdeki scripti ben oluşturamam. Birlikte çalışacak coder'ın sitede ismi geçecek ki iyi.net'ten takip edebilirsiniz Mp3-tr'nin tekil hiti 10.000olup şu anda Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen mp3 sitesidir. Böylelikle kendisini tanıtmış olacak ve iyi bir referans olacaktır. Birlikçe çalışacağımız arkadaş tabiki babasının hayrına çalışmayacak. İstediğim proje biter bitmez hesabına 150milyon aktaracağım ondan sonra da birlikte kazanacağız. İstediğim olay: -Sanalcafe.net'in "SCP" olayı gibi Kontör sistemi yapmak. -Mp3lerin çalınmasını önleyecek bir sistem geliştirmek. -Gösterdiğim taslaklardan yola çıkarak ister şu anda kullandığım scripti geliştirerek isterse yeni baştan yazarak bir script oluşturmak. İstediğim Tek Şey: Bir referans göstermeniz.. Lütfen php veya asp scriptte bilgili arkadaşlar iletişime geçin. Gelin birlikte çalışalım. Not: Genç ve bursa civarından arkadaşlar olursa daha iyi anlaşabiliriz, yoksa da okadar önemli değil :) İletişim: icq: 2355404 Msn: ozanxyz@hotmail.com Mail: ozan@mp3-tr.com |
|
|||
|
serbil@serbil.com msn yada e-mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.
referans kolay para + banner gösterimi istiyorum |
|
||||
|
ozan sen beni biliyon ne de olsa,belki calisabiliriz birlikte hem sehir olayinda da sorun olmayacak 9 ay sonra
)
|
Alıntı:
iyi.net gibi siteler neden bu tip dialerci siteleri silmiyor toplisten. Admin uyuyormu ? |
|
||||
|
dialer konusunda bir yanlışlık var galiba, dialer ı sisteminize yüklemek için sizden onay ister. böyle bir onay alıp bunu kanıtlayabilen biri varmı? ekran görüntüsü gönderecek biri (photoshopla oynamayın ama)
telefon bağlantısı ile girdim, kiralık hat ile girdim, adsl ile girdim, hiç bir problem çıkmadı. o sql hatasını bende gördüm ama bu hata dialerdan kaynaklanmaz. sunucunun yoğun olmasından kaynaklanır büyük ihtimalle. belki adamlar bakım yapıyordur, kapatmışlardır sql sunucusunu. herşey olur ama dialer asla olmaz.
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|