![]() |
|
||||
|
Tek tirnak icerisinde degisken parse etmez
PHP- Kodu:
|
' tek tırnak kullanarak kod yazıcaksan değişkenlerden önce tırnağı kapatman lazım. değişkeni yazdıktan sonra tekrar tırnakla ekleyeceklerini eklersin. (değişkenden önce ve sonra kullandığım noktalarada dikkat et lütfen)
echo '<input type="hidden" name="reklam1_id" value="<? echo $reklam1_id;?>" />'; bunu şu şekilde yapman lazım echo '<input type="hidden" name="reklam1_id" value="' . $reklam1_id . '" />'; |
|
||||
|
Arkadaşlar syntax uraılarınız için teşekkür ederim. Bunları düzelttim. script hata vermiyor... Ama
Düzeltmede: düzeltmeyi yaptıktan sonra tama düzeltme yapıldı diye mesajda yazıyor fakat veri tabanında değişiklik olmamış.. silme'de: evt sil butonuna bastıktan sonra 1 nolu id silinemedi diye direkt bunu yazıyor.. |
|
||||
|
Kod hata vermiyor.
Düzeltme, tamam düzeltildi diyor vt de düzeltilmemiş. silme; direkt ekrana id silinmedi mesajı geliyor. kodun son hali.. PHP- Kodu:
|
|
||||
|
Kodun Son hali,
sil: çalışıyor.. duzelt: duzeltme formu çıkıyor. veri günellendi mesajı çıkıyor.. Fakat düzeltme olmuyor.. PHP- Kodu:
|
|
||||
|
PHP- Kodu:
# Konu sempaty tarafından (2006-09-25 Saat 06:10 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|