![]() |
|
||||
|
Bi müşteri geldi bana.. adamın sitede joomla + phpbb vardı.Yedekleri aldım aynı isimlerde ve userlarda databaseler yarattım mysql
sonra bu forum phpbb miş. datbase upload ederken hata veriyor. SQL sorgusu: INSERT INTO phpbb_search_wordlist( word_text, word_id, word_common ) VALUES ( 's?238, 0 ) MySQL çıktısı: #1062 - Duplicate entry 's?re' for key 1 Ne yapmalıyım?
|
search tablolarını taşımayın hem çok yer kaplarlar hem sorun çıkarırlar bunun yerine bu tablolar dışında herşeyi taşıyın ardından phpbbhacks.com dan rebuild search index modu bulup arama tablolarını taşıma bittikten sonra yeni yerinde oluşturun. daha sağlıklı daha kolay.
|
Alıntı:
sanırım mysql4.1.x sürümlerinden birisini kullanıyorsun, öncelikle doğru bir yedek almanı öneririm: mysqldump --default-character-set=latin5 -u db_kullanıcı_adı -p db_adı > /dizin/yedek.sql yüklerkende şu şekilde yapıyorsun: mysql --default-character-set=latin5 -u db_kullanıcı_adı -p db_adı < /dizin/yedek.sql mysql character_set_client ve results latin5 olarak ayarlıysa yedeği yüklerken karakter seti belirtmene gerek kalmıyor, ama yedeği alırken mutlaka gerekiyor. Şuan yaşadığın dublicate entry hatasını, mysql4.1.x sürümünün yanlış ayarlanmasından kaynaklanıyor, sorun yedekte değil. Yani bu dublicate hatası serverdaki karakter seti ayarlarının, yedekteki karakter setiyle uyuşmamasından kaynaknıyor. Bildiğimiz dublicate hatası değil yani. makaleler bölümünde detaylı bir şekilde nasıl ayarlanacağını anlatmıştım. Ayrıca yedeği yükleyeceğin veri tabanınıda doğru karakter setinde oluşturman gerekiyor, örnek: CREATE DATABASE veritabanıadı CHARSET=latin5 COLLATE=latin5_turkish_ci;
Satılık 1 yıllık kaspersky anti-virüs lisansları Konu nokie tarafından (2006-05-16 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/php/27173-sql-sorunu-help.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Backlink Sorgulama | This thread | Refback | 2007-08-16 14:34 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|