![]() |
|
||||
|
Bir Php Flash Oyun Scripti Olucak. Ama Oyunların swf dosyaları ve resimleri olmayacak.Onlar bende var. Özellikler:
-Admin Control Paneli -Katagori Yönetimi -En Yeniler ve En çok Oynananlar bölümü -Oyunların hit sayacı -Admin kontrol panelinden oyun ekleme , katogori ekleme , ve bunları yönetme. -Admin Control panelinden oyun eklerken; bilgisayardan swf dosyası seçerek ve swfnin adresi yazarak (swf dosyası upload edilmiyicek, o adresten görüntülenerek sitede yer alıcak.) ekleme seçenekleri. -İstatistik Bölümü -Link Bölümü (admin cpanelden düzenlenebilir) -Boş reklam alanları ve bunları cpanelden control edebilme.(reklam kodu cpanelden girilecek) -Rastgele oyun bölümü -Basit Arayüz ve toplistler için altta alan. Oyunların swf dosyaları ve resimleri olmayacak onlar bende var. Bu özelliklerde Php script yazacak olanlar; Fiyatlarını (YTL) yazsın. Uygun olan ile iletişime geçicem
www.renkliblog.com Konu flashcenter.net tarafından (2006-01-17 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
İnternette bunun aynısı 30$ a var hemde 150 oyunla birlikte:
http://www.phparcadescript.com/ neden bukadar yüksek bir fiyat istiyorsun anlamadım.
|
Alıntı:
@Angelo oradan script'i alıp sana 450YTL'ye satmayacaktır.Oturup kendisi kodlama yapacaktır.. Aradaki farkı küçümsemeyelim lütfen (; , İyi çalışmalar |
|
||||
|
daha ucuza yapan yokmu? özellikleri düşürdüm:
-Admin Control Paneli -Katagori Yönetimi -En Yeniler ve En çok Oynananlar bölümü -Oyunların hit sayacı -Admin kontrol panelinden oyun ekleme , katogori ekleme , ve bunları yönetme. -Admin Control panelinden oyun eklerken; bilgisayardan swf dosyası seçerek ve swfnin adresi yazarak (swf dosyası upload edilmiyicek, o adresten görüntülenerek sitede yer alıcak.) ekleme seçenekleri. -İstatistik Bölümü -Basit Arayüz ve toplistler için altta alan.
|
Çok Profesyönel birşey istemiyorum. Basit olsun.Yapacaklar P.m atsın.
| Stil | |
|
|