![]() |
|
|||||||
| PHP PHP & PHP Hızlandırıcılar |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
selam arkadaşlar bi form hazırlıyorum ama ihtiyacım olan bişi var.nasıl bilgisayardan dosya gösterip bunu mail yolu ile e-maile göndeririz.daha da açmak gerekirse üyelik sayfasında bi buton olucak ve bilgisayardan mail ek dosya yapabilecek.asp veya php kod ile olursa daha iyi olur.saygılar sewgiler...
|
|
||||
|
slm tnr
abi istediğin şey çok uzun bir mesele. yani bu konuya cevap yazmak biraz sıkar. benden sana tavsiye; www.php-resources.com adresine bak. orada senin istediğin işleri yapan scriptler bulabilirsin. ister aynen kullan script, ister sadece işine yarayacak olanları seç içinden, onları kullan. başka yapcak bişey yok... :) hadi kolay gelsin... |
|
||||
|
estağfurullah tnr... bu foruma yardım almak ve yardım etmek için katıldık hepimiz. eğer başka bir sorunun olursa bana sorabilirsin. elimden geldiğince yardımcı olurum inşallah...
kendine iyi bak... kolay gelsin...
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/php/1829-bilgisayardan-dosya-gosterip-mail-olarak-atmak.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Google Backlink Sorgulama: www.cizgidizayn.com - Webmaster Araçları ve Seo Araçları | This thread | Refback | 2007-11-20 08:22 | |
| Google Backlink Sorgulama: www.cizgidizayn.com - Webmaster Araçları ve Seo Araçları | This thread | Refback | 2007-11-06 14:05 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|