![]() |
|
|||
|
<% i=1
set encok=bag.execute("Select * From yorumlar order by yorum_id desc") Do while not encok.eof and i<11 %> <a target="_blank" href="dyorum.asp?yorum_id=<%=encok("yorum_id")%>"> <%=i%>- <%=Left(encok("yorum"),17)%>...</a></td></tr> <% encok.movenext i = i +1 Loop %> sitem son zamanalrda işlemciyi çok kullanmaya başlamış bu kod serverin işlemcisini ne kadar etkiler. Sorunun nerede olduğunuda tam bilmiyorum. Bunlar etkili olursa nasıl değiştirebilirim. Bunu yapabilmenin başka bir yolu varmıdır? lütfen yardım. |
|
||||
|
maximum 10 döngü var burada. bu işlemciyi yoracak bişey değil.
sayfa ne kadar çok tetiklenirse işlemciye binen yük artacak ama orta karar bir hit yoğunluğu için gözardı edilebilir olacak. bence işlemci yoğunluğu başka biryerden. mesela RAM yetersiz, kodların başka bir yerinde hata var veya kullandığın database optimize değil vs vs... Konu sitemedya tarafından (2005-05-28 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
<%
yapilan_id = Request.QueryString("haber_id") Set oku = Baglantim.Execute("Select * From yorumlar where yapilan_id = '" & yapilan_id & "' order by yorum_id") %> <table width="94%" align="center"> <font face="Verdana"><a href="yazi_detay.asp?haber_id=<%=rs("yapilan_id")% >">< siteye en son eklediğim sayfalar bunlar. bu güne kadar herhangi bir sorun yoktu. Bu sayfaları kullanmaya başlayınca problem çıkmaya başladı. access kullanıyorum. ve optimize nasıl yapılır bilmiyorum |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|