![]() |
|
|
||||
|
merhaba arkadaşlar,
power point dosyasının içerigini php de nasıl gösterebilrim acaba? Arkadaşlar php ile nasıl gösterebilrim |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
html olarak kayit ettin mi ?
kayit ettikten sonra php dosyanda file_get_contents yardimi ile html kodlarini değişkene aldin mi ? (veya file, veya fopen) sonra istedigin gibi parcala,kes(explode), yada istedigini içinde al (preg_match vs). veya gel sana yapmak istedigini ücretli yazayim.
|
Alıntı:
neyse kolay gelsin iyi forumlar...
|
php ile aktif sayfalar yaparsınız.
html ile statik sayfalar yaparsınız. Zaten benim istedigim sayfayı göstermek html ile gösterdikten sonra php ne gerek var. Asıl kızdıgım nokta para ile yaparım demesi. Ücretli script yeri degil bu bölüm. power point sunularını flash ile gösterebildiklerine göre bir şekilde php ilede yapılabilinir. |
|
||||
|
Burada kimse size hayran olduğu için yardım etmiyor. Yardım etmeye çalışan insanlara bu şekilde ters davranırsanız, yardım filan alamazsınız kimseden. Kimse sizin sorduğunuz sorulara, bu kadar basit soruların cevapları google'da bile var demiyorsa, siz de başka önerileri bu şekilde terslemeyin.
Sorunun cevabı da, mümkün değil. Windows ortamında çalışıyorsa php, ek modüller yardımıyla okuyabilir. Bunun dışında direk olarak raw ppt dosyasını okuyamaz. Arkadaşların dediği gibi HTML'e import edilmesi gerekiyor. Düz HTML ile gösterilmesine gerek yok, split edilerek dinamik hale getirilebilir, kast edilen bu.
|
Bir ara php ile yumurta kırıp pişirmek de mümkün hale getirilebilir deniyordu
![]() Alıntı:
Bilgi Güçtür. Konu desoLate tarafından (2009-03-21 Saat 01:22 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|