![]() |
|
|||
|
Alıntı:
|
Merhabalar;
Forumdaki bu tür tartışmaları okuyamadım. Anlaşılacağı gibi bunun temel sebeplerinden biriside vaktimin oldukça kısıtlı olmasıdır. Nihayetinde takdir edeceğiniz gibi Lise II. Sınıf öğrencisiyim ve yanlızca çevremden gelen programlama ve design işlerini yapmaktayım. Çevremden saygın birisinin bana dün yaptığı bir uyarı neticesinde bu açıklamayı yazmayı uygun buldum.. Hiçbir şekilde, MSN v.b anlık haberleşme sistemleri kullanmamaktayım. Ayrıca; konunun sorun haline dönüşmesinin temel sebebi üyeliğimi bir arkadaşıma, o anda yoğun olduğumdan dolayı kullanmasına izin vermem ve buraya yönlendirmem. Telefon Numaralarımdan hiçbirisi doğru değildir. Olayla ilgili eş zamanlı olarak bir bilgim yoktu. iş ve okul yoğunluğumdan dolayı forum v.b / anlık mesajlaşma sistemlerinde bulunacak vaktim yok diyebiliriz. Kesinlikle kendimi haklı çıkarma gibi bir çabam yoktur. Bu yazımı okuyan arkadaşların samimiyetime güveneceklerinden şüphem yoktur. Umarım tatmin edebilmişimdir. İyi Çalışmalar. Saygılar. Konu FreeBSD tarafından (2005-10-11 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Madem dolandırdın, açıkça söyle dolandırdığını.Ama yavşaklaşma!!! Bu kadar zaman geçtik sonra ne b.k yemeye cevap verme zorunluluğunda hissediyorsun kendini? Demekki oltaya yeni müşteriler arıyorsun? Bir ara forum şifrelerini otobüs duraklarına da yazki, herkes saygın kullanıcı adından faydalansın. ![]() |
|
|||
|
tahtakale: bu yaptıgına hakaret denılıyor bılıyor musun bılmıyorum, sen sadece benı haksız duruma dusurma gayretı ıcerısınde oldugun ıcın entrymı bıle dogru duzgun okumamıssın.. yukarıda cevap verme zorunlulugumu acıkladım bır daha okumanı tavsıye ederım.
ve herkese tekrar tekrar soyluyorum lutfen entryı tekrar okuyun ve o sekılde bana cevap verın. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|