astropaykartsatis.net
Anketimiz: Xcache makalesi size fayda sağladı mı
Evet 30 73.17%
Hayır 11 26.83%
Katılımcı sayısı: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

User Tag List

Yeni Konu Aç Cevap Yaz
Toplam 15 Sayfadan 3. Sayfa
13.12.2007, 00:37 21 (permalink)
iyinet
iyinet Paylaşım için teşekkürler
  • Neredenİzmir Şubesi
  • Üyelik Tarihi2.09.2002
  • Ticaret Sayısı0
  • Mesajlar5,572
Enver php.ini içinde Xcache satırlarını Zend in üstüne al ve o şekilde bir dene.
Konu açmadan önce " FORUM KURALLARI " bölümünü gözden geçirin.

Her türlü soru, öneri, memnuniyet, şikayet ve bilgi taleplerinizi iletmek için " MAİL " adresimizi kullanabilir veya " İLETİŞİM FORMU " üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Kurallara Uyduğunuz için Teşekkürler !
Hızlı PM Gönder
Gönder
Alıntı ile Cevapla
13.12.2007, 00:42 22 (permalink)
ENVER
  • Üyelik Tarihi21.09.2006
  • Ticaret Sayısı0
  • Mesajlar301
yok kurulumda sorun yok. phpinfoda gözüktü ayarlar zendin üzerine alayım iyinetin dediği gibi birde öyle bakalım.
Hızlı PM Gönder
Gönder
Alıntı ile Cevapla
13.12.2007, 00:53 23 (permalink)
ENVER
  • Üyelik Tarihi21.09.2006
  • Ticaret Sayısı0
  • Mesajlar301
zend en altta ama işe yaramadı bu halide.
Hızlı PM Gönder
Gönder
Alıntı ile Cevapla
13.12.2007, 01:19 24 (permalink)
iyinet
iyinet Paylaşım için teşekkürler
  • Neredenİzmir Şubesi
  • Üyelik Tarihi2.09.2002
  • Ticaret Sayısı0
  • Mesajlar5,572
ENVER, burada Xcache in Zend Optimizer 3.2.8 ile uyumsuzluk sorununu rapor etmişler.
Konu açmadan önce " FORUM KURALLARI " bölümünü gözden geçirin.

Her türlü soru, öneri, memnuniyet, şikayet ve bilgi taleplerinizi iletmek için " MAİL " adresimizi kullanabilir veya " İLETİŞİM FORMU " üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Kurallara Uyduğunuz için Teşekkürler !
Hızlı PM Gönder
Gönder
Alıntı ile Cevapla
13.12.2007, 01:23 25 (permalink)
CaLViN
  • Üyelik Tarihi25.11.2004
  • Yaş35
  • Ticaret Sayısı0
  • Mesajlar6,044
zend xcache uyumsuzdur.

zendi kaldırmanız gerekiyor.
Hızlı PM Gönder
Gönder
Alıntı ile Cevapla
13.12.2007, 01:38 26 (permalink)
ENVER
  • Üyelik Tarihi21.09.2006
  • Ticaret Sayısı0
  • Mesajlar301
sizide boşa yordum kusura bakmayın bu durumda en iyi alternatif eAccelerator sanırım
Hızlı PM Gönder
Gönder
Alıntı ile Cevapla
13.12.2007, 02:15 27 (permalink)
Mywedding
Mywedding rightful
  • Üyelik Tarihi26.09.2006
  • Ticaret Sayısı0
  • Mesajlar4,336
diyorum niye uyum sağlamadı

neyse, php.ini den kayıtları kaldırdım, başka nasıl uninstall yapabiliriz..
Hızlı PM Gönder
Gönder
Alıntı ile Cevapla
13.12.2007, 03:11 28 (permalink)
CaLViN
  • Üyelik Tarihi25.11.2004
  • Yaş35
  • Ticaret Sayısı0
  • Mesajlar6,044

diyorum niye uyum sağlamadı

neyse, php.ini den kayıtları kaldırdım, başka nasıl uninstall yapabiliriz..

yapmışsın zaten.
Hızlı PM Gönder
Gönder
Alıntı ile Cevapla
13.12.2007, 05:43 29 (permalink)
iyinet
iyinet Paylaşım için teşekkürler
  • Neredenİzmir Şubesi
  • Üyelik Tarihi2.09.2002
  • Ticaret Sayısı0
  • Mesajlar5,572

diyorum niye uyum sağlamadı

neyse, php.ini den kayıtları kaldırdım, başka nasıl uninstall yapabiliriz..

Uninstall etmene gerek yok, bir kirlilik olusturmaz.
php.ini den kayitlari kaldirmakla WHMDestek in dedigi gibi gerekeni yapmissin zaten.
Konu açmadan önce " FORUM KURALLARI " bölümünü gözden geçirin.

Her türlü soru, öneri, memnuniyet, şikayet ve bilgi taleplerinizi iletmek için " MAİL " adresimizi kullanabilir veya " İLETİŞİM FORMU " üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Kurallara Uyduğunuz için Teşekkürler !
Hızlı PM Gönder
Gönder
Alıntı ile Cevapla
13.12.2007, 20:54 30 (permalink)
iyinet
iyinet Paylaşım için teşekkürler
  • Neredenİzmir Şubesi
  • Üyelik Tarihi2.09.2002
  • Ticaret Sayısı0
  • Mesajlar5,572
Xcache i az önce kurdum.
php.ini içindeki xcache konfigürasyonunu bu şekilde ayarladım.
Ancak variable cache hep boş kalıyor, nerede hata yapıyorum.

[xcache-common]
zend_extension="/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/xcache.so"
[xcache]
xcache.shm_scheme="mmap"
xcache.size=32M
xcache.count=2
xcache.slots=8K
xcache.ttl=7200
xcache.gc_interval=300
xcache.var_size=32M
xcache.var_count=2
xcache.var_slots=8K
xcache.var_ttl=7200
xcache.var_maxttl=14400
xcache.var_gc_interval=300
xcache.test=Off
xcache.readonly_protection=Off
xcache.mmap_path="/dev/zero"
xcache.coredump_directory=""
xcache.cacher=On
xcache.stat=On
xcache.optimizer=Off
[xcache.coverager]
xcache.coverager=Off
xcache.coveragedump_directory=""

Konu açmadan önce " FORUM KURALLARI " bölümünü gözden geçirin.

Her türlü soru, öneri, memnuniyet, şikayet ve bilgi taleplerinizi iletmek için " MAİL " adresimizi kullanabilir veya " İLETİŞİM FORMU " üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Kurallara Uyduğunuz için Teşekkürler !
Hızlı PM Gönder
Gönder
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu Aç Cevap Yaz
Toplam 15 Sayfadan 3. Sayfa
Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok Cevap Yazma Yetkiniz Yok Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
BB code is Açık Smileler Açık [IMG] Kodları Açık HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık
Forum Kuralları
Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Win7 php kurulumu? Darkart Webserver Kurulum ve Ayarlar 2 20.04.2011 01:43
eAccelerator - PHP Hızlandırıcı (CentOS/Fedora Core) Mickey PHP Yararlı Bilgiler 49 31.08.2009 16:25
Xcache kurulumu yapılır i.ari Webserver Kurulum ve Ayarlar 0 21.02.2009 15:31
ffmpeg-php kurulumu yardım lütfen biqq PHP 5 7.08.2006 10:18
OFFLİNE PHP SERVER KURULUMU NETCONGFX PHP 1 28.02.2003 11:38

Forum Saati: 08:49. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.
Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.