Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Web / Grafik Tasarım > Photoshop Paint Shop Pro Corel Freehand
Kayıt ol Blogs Yardım Üye Listesi Ajanda iTrader Forumları Okundu Kabul Et

Photoshop Paint Shop Pro Corel Freehand Photoshop, Paint Shop Pro, Corel, Freehand

Cevapla Add This!

LinkBack (1) Seçenekler Stil
  1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-03-07, 10:35
sonsuzhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/1
sonsuzhost is on a distinguished road
Standart Sonsuzhost.com için ödüllü logo yarışması

Merhaba arkadaşlar firma logomuzu değiştirmek istiyoruz bu amaçla firmamız için logo tasarım yarışması başlatmış bulunmaktayız

Yarışmada 1. olarak seçtiğimiz logoyu tasarlayan kişinin sonsuzhost.com da açacağı müşteri hesabına 130$ kredi yüklenecek ve bu kredi ile istediği zaman linux hosting, linux reseller hosting, radyo hosting paketlerimizden sipariş edebilecektir. Yüklenen kredi yukarıda belirtilen hizmetler dışındaki siparişler için geçerli olmayacaktır

Şartlar:
1. Logo .psd formatında Photoshop programı kullanılarak hazırlanmalıdır
2. Logoda herhangi bir yerden alıntı olmayan tamamen yeni oluşturulmuş sonsuzluğu ifade edebilecek bir simge kullanılacaktır.
3. Simgenin altında firma adımız olan Sonsuzhost ve onun altında Internet Hizmetleri cümlesi geçecektir.
4. Internette ücretli/ücretsiz yayınlanan (düzenlenmiş dahi olsa) herhangi bir logo kabul edilmeyecektir.
5. Tasarlanan logolar kesinlikle bu konu dahil hiç bir yerde yayınlanmayacak ve logo -a-t- sonsuzhost.com e-mail adresine gönderilecektir
6. Tasarladığı logoyu gönderen herkes logonun alındığına dair e-mail ile bilgilendirilecektir.
7. Yarışma sonunda 1.2.3. seçilen kişiler e-mail ile bilgilendirilecek ve konu altında duyurulacaktır.
8. 1. seçilen logonun tasarımcısı ile ileriye yönelik müşterilerimizin kendilerine logo tasarımı talepleri doğrultusunda freelance olarak çalışılacaktır.
9. Herhangi bir logonun 1. seçilmemesi durumunda yine bu konu altında duyurulacaktır.

Ayrıca 2. ve 3. seçtiğimiz (ancak bu logolar kullanılmayacak) logoyu tasarlayan arkadaşlarada 32 dinleyicili 1 er adet 6 aylık radyo hosting paketi hediye edilecektir.

Daha önceden sunulan ancak firmamız tarafından tercih EDİLMEYEN bazı logoları fikir vermesi açısından sizlere sunuyoruz:

NOT: Bu yarışma ile ilgili görüşmek için lütfen msn den yazmayınız şartlar yukarıda belirtilmiştir aklınıza takılan soruları bu konu altına yazabilir yada yukarıda verilen e-mail adresinden bilgi isteyebilirsiniz.

Konu sonsuzhost tarafından (2008-03-07 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ekleme

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-03-07, 16:11
Grafix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
g®afix

Blog Entries: 1
iTrader: %100/2
Grafix will become famous soon enoughGrafix will become famous soon enough

ben çalışmamı gönderdim hayırlı olsun.yalnız bu yarışmaya bir tarih sınırı koymak durumundasınız.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-03-08, 17:12
Senior Member

Çalışmanız ulaştı teşekkürler

Evet tarih konusunda haklısınız ama bazı arkadaşlar konuyu geç okur diye tarih vermedim ama verelim:

Logolar için son teslim tarihi: 13 Nisan 2008 dir

Ayrıca herkes istediği sayıda logo tasarımı ile katılabilir.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-12, 18:16
Senior Member

Yarışma sonucu:

1. 2. ve 3. seçilen logoları tasarlayan arkadaşlar ile 14-04-2008 Tarihinde logoları gönderdikleri e-mail adreslerinden bağlantı kurularak sitemizde hesapları yok ise hesap açıp bize bildirmeleri istenecektir. Ardından vaad edilen ödülleri hesaplarına yüklenecektir

Emekleriyle katkıda bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler

Not: yarışmaya katılan arkadaşların tümünden henüz logolarını yayınlama izni isteğimize cevap gelmediği için yayınlayamıyoruz bu arkadaşların izninin ardından katılan tüm logolar yayınlanacaktır.

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-13, 02:48
ozday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/2
ozday is an unknown quantity at this point

Merhabalar..
yarışmaya katılamadım fakat arada bakıyorumdum konuya.. Caner arkadaşımı tebrik ediyorum, düşünce olarak güzel bir nokta yakalamış. logosu güzel fakat sanırım acele bişeyler yaptı daha iyisini de mutlaka yapar..

Düşünceyi biraz geliştirerek, birkaç bişey ekledim.. Gönderdiğim bu logo yarışma dışıdır. Caner arkadaşımın yaptığı logo fikri üzerine kurulmuş, bir düzenlemedir.

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/photoshop-paint-shop-pro-corel-freehand/86013-sonsuzhost-com-icin-odullu-logo-yarismasi.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Yaramazadam » Blog Archive » Sonsuzhost.com için ödüllü logo yarışması This thread Pingback 2008-03-07 12:03

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil