![]() |
|
|||||||
| Photoshop Paint Shop Pro Corel Freehand Photoshop, Paint Shop Pro, Corel, Freehand |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
yanlışlıkla brush yazmışım plig-ins olacaktı:::::::::::::
bende aranıza ibrahim hakkı hocanın tavsiyesiyle katıldım ve güzel bi paylaşımda ben yapayım dedim.... en iyi plug-ins....mükemmel ötesii .... indirin ve setuplayın sonra photshop ta filter in içine kendi yüklenir.... ayarların kurcalarsanız çok farklı çalımalar da yapablirsiniz kolay gelsin:::::::: BURADAN İNDİR::::::::::::::::::::::: ÖZNİLEMELER:::::: ![]() ![]() ![]() Konu musabben tarafından (2007-11-12 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
brush değil yanlışlıkla brush yazmışım.....PLUG-İNS....ayrıca demodu ama çok küçük bi yazı çıkar onu photoshopta yok edebilirsiniz... stamp tool ile...
|
|
||||
|
Aldığınız plugin de setup dosyası var ise setup dosyasından kurabilirsiniz. setup ile kurum yaparken size yerini sorucaktır.
Yeri; "C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Plug-Ins\Adobe Photoshop Only" Eğer setup dosyası yok ise sadece tek bir dosya ise pluginiz onu da bu klasöre atıp photoshopunuz açık ise bir kere kapatarak açarsanız filter menüsünde çıkacaktır adından anlarsınız. Ancak her önünüze gelen plugunini kurmanızı tavsiye etmem photoshopta yavaşlama hissettirir bir zaman sonra bu hiç çekilmez olucağı için istenmeyen bütün pluginleri işinize yarayıp yaramadığına karar vererek silmeniz en doğrusudur.
|
Bu yüklediklerimizi hangi menüden görecegimizi sormuştum
![]() Örnegi buu hangi menüden kullanacagımı bulamadım ![]()
|
Photoshop'u açtığınızda, üstte Filter seçeneğine girin, Other'ın altında ki bütün seçenekler, sizin eklediklerinizdir.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/photoshop-paint-shop-pro-corel-freehand/74742-photoshop-plugin-fractalius-kacirmayin.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop PLUGIN (Fractalius) karmayn... | This thread | Refback | 2008-01-02 15:13 | |
| Photoshop Paint Shop Pro Corel Freehand [Arşiv] - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2007-11-24 19:28 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|