![]() |
|
|||||||
| Photoshop Paint Shop Pro Corel Freehand Photoshop, Paint Shop Pro, Corel, Freehand |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
paylaşım için teşekkürler
|
www.dafont.com ; istemediğiniz kadar font bulabilirsiniz.
|
Güzel bunu daha önce bir w-arez sitesinde indirmiştim
vede bi kaçını kullanmıştım. yani w-arezdir bunlar. forumdan kaldırılmasını rica ediyorum.
|
arkadaşım çelişiyorsun warez diyorsun indirip kullanıyorsun yönetimden kaldırılmasını istiyorsun o zaman warez kullandın millet kullanmasın istiyorsundur
ben indireyim de kaldırılırsa kaldırılsın
|
Alıntı:
iyinet forum kurallarına göre w-arez paylaşımı yasaktır. boş konuşma lütfen...
|
Alıntı:
(ihtimal) işte ihtimallere bırakma iyinet forumlarında w-arez yasaktır kurallarda öyle evet w-arez sitelrin çoğu hatta hepsi w-rez diyebilirsin.. buarada psd çalışmalarınızı gördüm çok başarılı başarıllarının devamını dilerim
$nick="Centilmen" Konu Centilmen tarafından (2008-06-05 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
1.nasıl konuşacağımı size sormam
2.kuralları sizden iyi biliyorum 3. üslubunuza dikkat edin 4. konu tarihine bakarsanız konunun eski olduğunu fark ederseniz şimdiye kadar warez olsa (ki olabilir de) yöneticiler kaldırırdı.
www.oynn.net Konu ...::LorD::... tarafından (2008-06-05 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
ÇOK TEŞEKKÜRLER
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/photoshop-paint-shop-pro-corel-freehand/70293-198-adet-photoshop-logo.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| naked girl stripers photos ENDXSOFTWARE.COM warez direct links rapidshare megaupload | This thread | Refback | 2008-06-06 18:15 | |
| 198 adet Photoshop Logo - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2007-09-15 15:58 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|