![]() |
|
|||||||
| Photoshop Paint Shop Pro Corel Freehand Photoshop, Paint Shop Pro, Corel, Freehand |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Uygun fiyata tasarımlar. referanslarım için tıklayınız site hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Forumda bir çok arkadaşla çalıştık onlarda iyi kötü düşüncelerini yazarlarsa memnun olurum.
--------------- Photoshop Banner Logo Afiş Diğer Grafik çalışmaları ------------ Fash Banner Logo VE Çeşitli Animasyonları ------------ Site Tasarımı Şirketler için html site tasarımları ve Hazır script üzerinde görsel tasarım
|
Alıntı:
standartlara uygun web çözümleri Konu deeper tarafından (2007-06-18 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Bence arkadas grafikerlik kursuna gitmis ordan birseyle oğrenmiş gelip burda para kazanıyor iyi güzel hos diyelim para kazanmak çalışmak güzel..
Simdi benim söyleyeceklerim var bu konuyla ilgili yukarıda arkadasta bahsetti 07 - 15 yaş arası arkadaslara hitap eden tasarımlar bunlar... sorsak ne kadara yaparsın flash rool ower banneri 20 milyon diycek ama bilmiyorki bunun piyasası 200 ile 300 arası dogal olarakta piyasa düsüyor burda ama dedikleri gibi serbest piyasa ve insanlar istedikleri kişiye yaptırabilir.. piyasayı bu kadar düşürmeyin adamlar pr6 çöp linke bile 20 dolar istiyor... |
|
||||
|
Alıntı:
|
Alıntı:
![]()
freelance tasarım yapmıyorum Konu cakirx tarafından (2007-06-19 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/photoshop-paint-shop-pro-corel-freehand/65808-siteleriniz-icin-grafik-calismalari-yapilir.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| zonenoktaorg ödüllü seo yarışması » Blog ArÅŸivi » Siteleriniz için grafik çalışmaları yapılır | This thread | Pingback | 2007-06-18 01:33 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|