![]() |
|
|||||||
| Photoshop Paint Shop Pro Corel Freehand Photoshop, Paint Shop Pro, Corel, Freehand |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Eleştirin İçin Sağol Kardeşim..Eleştirinin İyisi Kötüsü Olmaz..Adı Üstünde Eleştiri İşte..Daha Yolun Başındayım Dediğin Gibi..
Ayrıca Önerilerin İçinde Sağol Bunların Daha İyisini Yapacağım Kapasite Mevcut Bende Bence.. |
|
||||
|
logoların icin kesin kötü diyemem aralarında hoş 1-2 tane de var ama bannerlar icin lötü diyebilirim
ha bu bana göre kötü bende bir cok siteme ve bircok siteye banner yaptım bu işi ciddi anlamda yapanlar varken benim ve ayni şekilde senin bu referanslarin ile kalkıp profosyonel sıfatını kullanman dogru olmaz ![]() azimli kararlı ve istekli goruyorum bu konuda seni inşallah daha güzel çalışmalar yaparsın
|
Arkadaşlar Yeni Tasarladığım Bu Duvar Yazısına Yorum Yapabilirmisiniz?
Tasarım Tamamen Bana Aittir.İlk Başta Karakalem Çalışılmış,PS de Düzenlenmiştir.. Yaptığım Arkadaşın İsmi Tolgahan Ve Lakabı Toglet.. Böle Bir Tasarım Hayal Ettim VE Tasarladım.. Yorumlarınızı Bekliyorum.. http://img177.imageshack.us/img177/9...372copyiy6.jpg |
|
||||
|
Alıntı:
biraz daha gayret etmen lazım
Konu cakirx tarafından (2006-11-24 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Senin orjinal çalışmam dediklerini ben beleşe yapıyorum :P
|
konuşmayım konuşmayım diyorum ama bu tür konuların sayısı gün geçtikçe artıyor kusura bakma artık bende bıktım sadece senin için bahsetmiyorum
sizin bu profesyönel dediğiniz tasarımlardan en az 5-10 katı daha iyisini yapıyorum bende bu tasarım işinden ekmek yemek istiyorum ama ekmek bu kadar kolay değil yıllar geçti tasarım yapıyorum ama hala öğrenecek çok şeyim var ve profesyönel bile değilim bence sende kendini direk profesyönel dite adlandırma
|
Warning: main(c:/program files/easyphp1-8/www/includes/version.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ekolweb/public_html/includes/joomla.php on line 71
Fatal error: main(): Failed opening required 'c:/program files/easyphp1-8/www/includes/version.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/ekolweb/public_html/includes/joomla.php on line 71
| Stil | |
|
|