![]() |
|
|||||||
| Photoshop Paint Shop Pro Corel Freehand Photoshop, Paint Shop Pro, Corel, Freehand |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Butonun üstüne geldiğinde diger linkler yukarıdan asağıya doğru açılsın
Çektüğimde kaybolsun.Basit ama...Bu nasıl yapılıyor.yardımcı olacaklara tesekürler |
|
|||
|
Yapılıyor tamam ama nasıl?Ben de onu soruyorum ya?http://www.tef.gazi.edu.tr/index.html de soldaki değil de ortadaki butonların üstüne gelindiğnde olduğu gibi...Baslıkların altında linkleri içeren gruplar var.Nasıl yapıldığını anlatacak arkadas arıyorum.
|
|
|||
|
Macromedia Firework tam bu iş için. Önce file new den dosya oluştur. sonra soldaki toolaraç kutusunu kulanarak rectangle hotspot oluştur. Üzerine sağ tıkla ve Addpop-up menu komutunu ver. Ekranda görüntülenecek metini text kısmına, linkini link kısmına yaz. + butonuna tıklayarak alt alta oluşturabilirsin. Üstte yine alt menü oluşturma butonları felan var. Next butonuna tıkla. HTML veya İmage olmasını seç. Ayarlarını yap ve finish. F12 ile izle. Hadi kolay gelsin. Sorun olursa yine yaz.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|