Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Elektronik Ticaret > Paypal E-Gold

Paypal E-Gold Paypal ve E-Gold işlemleri hakkında yardım alanı vb.

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-02, 08:16
StrOGG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
StrOGG is an unknown quantity at this point
Exclamation Refund'ın karta aktarımı

Arkadaşlar, geçenlerde servage den hosting almıştım, paypal ile ödemiştim. Balance de para yoktu, gereken miktar direkt kart'tan çekildi. 26.04.2008.

Fakat servage den sonradan memnun kalmadım, sürekli 404'ler, mysql hataları vb. 26.04.2008'de hesabımı kapattırdım refund istedim, full refund yapıldı. Paypalde transaction refunded olarak görünüyor. ve bügün 02.05.2008 kredi kartına yatan para görünmüyor, ekstre aldım halen harcama görünüyor, artıya geçmemiş, bankam HSBC.

HSBC yi aradım, onlarda "Alışveriş ettiğiniz yerin refund ettiğini HSBC'ye bildirmesi gerekmektedir" diyorlar. Ben işlemi paypalle yaptığımı , iptal ettirdiğimi paypalden karta yatmış olduğunu anlattım fakat "refund eden firmanın bize bildirmesi gerekiyor" diyor. Bu ne demek şimdi.

Servage 'e ticket attım. Durumu anlattım. Servage "Bize transaction numaranızı gönderin, inceleyelim dedi." gönderdim ve cevap geldi "Biz bu numaraya refund 'ı gerçekleştirdik, sizde onaylıyormusunuz" diyor.
Servage haklı aslında paypalde refund görünüyor.

Bu para karta yatacakmı, yattı da ekstrede mi görünmüyor acaba, ne yapmalıyım, teşekkürler.

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-02, 08:39
sonsuzhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/1
sonsuzhost is on a distinguished road

internet şubesi kullanıyorsan dökümünde görebilirsin refund u bu tür yurt dışı refund ların hesabına yansıması 10 gün alabilir.

Seçenekler
Stil