Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Paypal E-Gold

Paypal E-Gold Paypal E-Gold Internet Bankaları E-Ticaret Sanal POS Shopping Cart

LinkBack (1) Seçenekler Stil
  1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-01-25, 17:10
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
cemlouis is an unknown quantity at this point
Exclamation Paypal' in Türkiyeye Geri Ödeme Yapması için Hepberaber

Merhabalar,

Ne zamandır okuyodum forumları bi bende üye olup yaziim dedim. Hemen konuya giriim. Bu paypal in TR deki bir hesaba geri ödememesi canımı iyice sıkmışken açtım outlooku kral (formail ingilizce ile vurucu) bir mail yazıp paypale gönderdim neden TR ye geri ödemiyosunuzdan başladım ülkenin ekonomik durumunun git gide iyiye gittiğinden söz ederek olayı bitirdim. Adamlara Merkez Bankasının herkese sunduğu ingilizce mali tablo linklerini de attım tabi.

Yetmez dedim, düşündüm garanti bankası bu internet olayında TR de öncü neden öncü derseniz adamların pek çok yeniliğini 2000 senesinden beri ben takip ediyorum ayrıca TR den yapılan alışverişlerin %70 i de garanti sanal kart üstünden yapılıyormuş. Merkez bankası verilerine göre... Açtım garanti tüketici hattını (4440338) Bi hanım çıktı gayet paypal sistemini dilimin döndüğü kadar anlattım, TR' ye geri ödeme yapılmadığından (bi bakıma es geçildiğinden), eğer bir takım gelişmeler olmazsa bunun üstünden bazı haksız kazançlar (komisyon vs.) doğacağından bahsettim. Biraz bekletti üssü ile konuşup döndü değerlendirmeye alacaklarını söyledi.

Şimdi ben forumda okuduğum kadarıyla hepiniz (hepimiz) bi takım işler yapıyoruz ama çok ama az eğer sizde garanti bankasının veya çalıştığınız bankanın müşteri hizmetlerine paypalı anlatan bir mail veya telefon ederseniz bence bu insanları hızlandırabiliriz. Destek olursanız hep beraber sonuca ulaşırız...

Unutmadan: Ben bunu sadece SEDO medo felan için demiyorum, bu foruma takılan pek çok arakadaş zamanında program yazdı veya hala yazmakta olurya yazdığınız programları paypal üstünden satmak var, x bir sistem üstünden satmak var. Satışlarınız nasıl artar bir düşünün. Onu bırakın şu linke bakın: https://www.paypal.com/cgi-bin/websc...ntries-outside Orda Turkey in yanında bi işaret var (O Türkiyeye geri ödeme yapılamıyor anlamına geliyor...) Neden böle diye bi düşünün ve destek olun, destek olun, destek olun...

Zamanınızı aldım,
Cem

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-01-25, 17:37
OLTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
OLTA is an unknown quantity at this point

ben daha paypal türkiyeden üyelikleri kabul etmezken senin dediklerini yapmıştım, garanti tarafı işe yaramadı ama paypal türkiyeyi aldı belki toplu bir destek ile ödemesini de sağlarız

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-01-25, 18:12
tr.st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nerd

Tecrübe Puanı: 8
iTrader: %100/8
tr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura about

arkadaşlar nafile uğraşıyorsunuz. Paypalin Türkiyeye ödeme yapabilmesi için sebest finans kurumu lisansı alması lazım. mevzuat onu gerektiriyor. ayrıca Türkiye genelinde böyle bir işin vergilendirilme tarafı da var. Paypal Türkiyenin kurulması maalesef 10 binlerce YTL ye malolacaktırki Türkiyenin ekonomik notu bunu kesinlikle kaale alınmasını engellemekte. ayrıca paypal kurulduğu zaman Tr deki bütün özel bankalara teklif yapılmış ama kimse böyle bir şeyin olabilirliğine inanmayıp dikkate almamış. şu an için pp nin Türkiye ye ödeme yapması mümkün olmayacaktır.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-01-25, 18:46
Junior Member

deepfeel is an unknown quantity at this point

Arkadaşlar paypal geri ödeme yapıyor. Geçenlerde E-bay dan bi ürün almıştım memnun kalmadım iade istedim sonuçta para paypal aracılığıyla banka hesabıma yattı.Garanti bankasında hesabım.Ayrıca paypalda verrified olmak konusunda da herhangi bir sorun yaşamadım. Birde şu tıklamaya para veren sponsorlardanda 13 nilyon geçenlerde hesabıma yine paypal aracılığıyla yatmış.Sonuç olarak paypal kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntım yok

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-01-25, 19:36
astraler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/1
astraler is an unknown quantity at this point

Alıntı:
deepfeel´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar paypal geri ödeme yapıyor. Geçenlerde E-bay dan bi ürün almıştım memnun kalmadım iade istedim sonuçta para paypal aracılığıyla banka hesabıma yattı.Garanti bankasında hesabım.Ayrıca paypalda verrified olmak konusunda da herhangi bir sorun yaşamadım. Birde şu tıklamaya para veren sponsorlardanda 13 nilyon geçenlerde hesabıma yine paypal aracılığıyla yatmış.Sonuç olarak paypal kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntım yok
Bence bir daha kontrol et, karışıtırıyorsun çünkü..

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-01-25, 19:53
silenceofdarkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

silenceofdarkness is an unknown quantity at this point

anlamiyorum ya ben şunu paypal ödeme yapamiyorda şirket olamiyorda bilmem onbin ytl para gerekiyormuşda moneybookers www.moneybookers.com nasil boyle güzel güzel ödüyor moneybookers bişimi yapti sedo nasil havale yapıyorsa moneybookers nasil takır takır calişiyorsa paypalda o kadar rahat yatirabilmeli demi mantıken yani

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-01-25, 20:27
astraler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

iTrader: %100/1
astraler is an unknown quantity at this point

Evet mantıken yani..

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-01-25, 22:44
tr.st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nerd

Tecrübe Puanı: 8
iTrader: %100/8
tr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura about

evet düz mantıkla dediğiniz gibi olabilir. ama hem paypalin hemde Tr nin finans mevzuatı o yönde değil. Paypal Amerikada finans kuruluşu , İngilterede ise banka statüsünde işlem yapmakta.

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-01-25, 22:47
Parae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Parae is an unknown quantity at this point

moneybookers gayet iyi , asıl biz sedo'ya mail atalım MB' ilede ödeme yapmaya başlasınlar ..=)
__________________________________________________ _________________
Paypal keşke TR'yi yeniden kabul etse , ama bizlerin 3-5 kişinin mail atması ile olcak iş degil ...

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-01-25, 23:54
silenceofdarkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

silenceofdarkness is an unknown quantity at this point

evet oda bir sorun abi kimisi moneybokers kimisi e gold kimisi paypal bu nasil düzen ya hepsine üye ol dur

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/paypal-e-gold/8044-paypal-turkiyeye-geri-odeme-yapmasi-icin-hepberaber.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Paypal E-Gold [Arşiv] - Webmaster Forumu This thread Refback 2007-06-05 18:28

Seçenekler
Stil