![]() |
|
|||||||
| Paypal E-Gold Paypal E-Gold Internet Bankaları E-Ticaret Sanal POS Shopping Cart |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
acilen Paypal'ı TL'ye çevirebilecek arkadaşlar aranıyor
|
|
|||
|
Neyi? Arabirimini mi?
Ben çevirebilirim ama ekip çalışmasının gerekeceğine eminim... |
|
|||
|
Teşekkürler Arkadas, zaten taha22 ile bu konuda konuşmuştuk. Fakat sanırım ayın 15'inden önce mümkün değil. Ayın 15'ine kadar bulamazsanız yardımcı olabilirim.
|
valla gerçekten bu konu öneli sıkıntı bizim için.
taha'nında dert yandığı gibi bu konuda yardım edicek, bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazın buraya. nasıl en az komisyonla elimize alabiliriz bu paypaldaki paracıklarımızı ? |
|
|||
|
Biz bu tür bir exchange yapıyoruz. %10 komisyon ile çalışıyoruz.
Fakat her zaman kabul etmiyoruz. Sadece ihtiyacımız olduğunda yada banka hesaplarımızda para olduğunda kabul ediyoruz. Ayrıca en yüksek 200$ çeviri yapıyoruz. Ayrıca forumda bir kişi daha vardı bu işi yapan. Ama çoktan beri online göremiyorum..
|
Evet, msn adresi aklımda ama forumdaki nickini tam olarak hatırlamıyorum. Sanırım referxchange idi (ggezer@....).
|
taha ne kadar bir miktardan bahsediyoruz? %15 komisyon ile ben türkiyedeki bir banka hesabına para aktarımı yapabilirim.
|
|
|||
|
farketmez
msn'im burda yazıo bağlantı kurabiliriz |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|