![]() |
|
|||||||
| Paypal E-Gold Paypal E-Gold Internet Bankaları E-Ticaret Sanal POS Shopping Cart |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
emaili görür görmez aradım söledim üzerinde çalışıyoruz dedi onlar işi çözene kadar kimbilir kaç kişi mağdur olacak ne yapabilirlerki herkesin email kutusundaki bu emailleri silemezler en fazla muyap gibi siteleri banlatırlar o da en az bi kaç gün alır o zamana kadar giden gider :S
|
|
||||
|
Benim 2 farklı adresime geldi. İyice coştular bu ara
|
sanırım bu mailler büyük alışveriş sitelerin mail listlerini ele geciriyorlarki bu mailelr yapı kredi kardı ile alışveriş eden kişilere gidiyor gibi geliyor yoksa herkese göndermiyorlar.
|
Yapıkredinin duyurusu.
Bu duyuruyu hemen hemen her banka yapıyor. Güvenlik Duyurusu Değerli Müşterimiz, Yapı Kredi Bankası, hiçbir şekilde "Güvenlik Alarmı, Güvenlik Uyarısı, Yapı Kredi Online Bankacılık hesabınızın hizmet süresi bitmek üzeredir. Aşağıdaki linki kullanarak hesabınıza ulaşabilir ve hesabınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz.’’ mesajını içeren e-postalar göndermemektedir. Lütfen bu tarz e-postaları dikkate almayınız ve içlerinde yer alan adres uzantılarına tıklamadan, siliniz. Eğer e-posta'da talep edilen bilgileri girdiyseniz 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'nı arayarak bilgi veriniz. Saygılarımızla, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. |
|
|||
|
Aslında merak edilmesi gereken benim yapıkredi müşterisi olduğum nerden biliniyor???
Bunu yapanlar banka çalışanı olabilirmi??? Benimkisi sadece teori, bankamatiklerden, veznelerden çıkan sahte paralar göz önüne alırsak neden olmasın??? Belki ağır bi hitam ama ülkemin ve bozulan dünya düzeninin gerçeği... Kahroluyorum böyle durumlarda... |
|
||||
|
teori değil gerçek olan bu
başka ihtimalleri düşün ve en mantıklısına karar ver senin veya diğer yapıkredi kullananlara geliyosa direk o emaillerine geliyosa başka bir tarifi olmaz bunun. ama yapanları bulmaları için çok iyi bir ekip lazım. sonucta yapanlar profesyonel düşünüyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|