![]() |
|
|||||||
| Paypal E-Gold Paypal E-Gold Internet Bankaları E-Ticaret Sanal POS Shopping Cart |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
bir ödeme alacağım yurt dışından. paypal kullanmak istemiyorum. çünkü güvenmiyorum gönderecek kişiye. geri alma durumları var ya paypal da.
moneybookers ı araştırdım. Türkiye ile arası nasıl? sistem nasıl işliyor? kullanan arkadaşlaro dinlemek isterim |
|
|||
|
çok sık kullanan biri olarak söyliyeyim.
moneybookers paypale göre çok pratiktir. üye olduğun zaman 1000 birimlik limit verir. kendini doğrulattıktan sonra sisteme (adres , banka havalesi) premium member olur ve limitin 15.000 birim'e çıkar. kredi kartınıda doğrulatırsan 40.000 civarı olur. paypaldaki gibi e-mail sistemi ile çalışır. kişiden kişiye para gönderirken 0.5$ ücret alır. Türkiye'de ki herhangi bir bankaya çekebilirsin. 3-4 gün içinde gelir. Ama bankalar 20$ kesinti yapar yurtdışından geldiği için. iş bankası en son kesmiyordu ama şimdi kesmeye başlamış diyorlar.. mutlaka preimum üye olmalısın aksi takdirde hesabına para gelir gelmez kilitlenir hesabın çok büyük ihtimalle.o yüzden üye olur olmaz ya kredi kartı doğrulaması yap, ya da swift ile onlara para gönder 4,5 iş günü bekle. ya da adres doğrulaması iste (google'da ki pin kodu gibi) eve göndericekler 10-15 iş günü arası gelir.
|
Bana 3 yıldır olan birşey yok, herhangi illegal bir durum olmadıkça ve bilgilerini doğru girersen sanada bişey olmaz. Sonuçta yıllarlardır milyar dolarlık işlem yapmış bir banka.
|
kullanan çok hosting/domain şirketi var. akbanka paranı hemen alabiliyorsun diye biliyorum zira türkiyede bir akbank şubesinde hesapları var
| Stil | |
|
|